Maloletnicu vršnjakinje ošišale do glave jer ih je vređala na Fejsbuku

378 3

NEGOTIN, (IST Media, Saša Trifunović) Jedna maloletnica iz Negotina  uhapšena je jutros zbog sumnje da je sa svojom drugaricom fizički zlostavljala trinaestogodišnju sugrađanku zbog toga što ih je vređala na fejzbuk stranici, saznaje IST Media.

 

 

Prema saznanjima do kojih smo došli, dve devojke koje su se osetile uvređene sačekale su trinaestogodišnjakinju posle škole, odvukle je u stan jedne od njih, a nakon fizičkog maltretiranja ošišale su je do glave i u tom stanju izbacile napolje.

 

Roditelji devojčice koja je bila žrtva zlostavljanja su slučaj prijavile policiji koja je reagovala lišenjem slobode jedne od njih, dok je druga, kako saznajemo, doživela stres zbog čega je završila u bolnici.

 

Ovaj nemio slučaj je preuzelo Više tužilaštvo u Negotinu, a zbog osetljivosti postupka u svemu je uključen i Centar za socijalni rad.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

19.02.2013. u bioskopu Zvezda predstava “Barikada”

Piše - 15. January 2013. 0
Ustanova ,,Centar za kulturu opštine Bor” organizuje 19. februara u sali bioskopa ‚‚Zvezda“ u 20 sati predstavu  ex indexovaca – ‚‚Barikada‚‚   Cena ulaznice  400,00 dinara Informacije na telefon: …

There are 3 comments

  1. U laži su kratke noge |

    Da bi ste se registrovali na fejsbuk morate da upišete godinu rođenja. Pošto su sve tri slagale, kazniti ih i zbog lažno unetih podataka 🙂

    Odgovori

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X