Maja Jašarević i Miloš Marković pobednici veleslaloma na Crnom Vrhu

566 2

BOR, (Istr Media Dragan Popaz) Otvoreno prvenstvo grada Bora u veleslalomu održano je danas na skijalištu na Crnom Vrhu, gde je učestvovalo oko 50 Borana. U kategoriji seniorki najbolja je bila Maja Jašarević, a kod seniora Miloš Marković. Generalni direktor RTB Bor pustio je u rad dvosed žičaru i ski stazu dužine 1500 metara.

 

Učesnici veleslaloma *** Foto: Ski klub "Bakar " Bor

 

Povodom Međunarodnog dana snega, 20. janura na skijalištu Crni Vrh održano je otvoreno Prvenstvo grada u veleslalomu. Učestvovalo je oko 50 takmičara iz Bora, a najboljima su dodeljene zahvalnice  priznanja.

 

U kategoriji „pahuljica“ do sedam godina najuspešniji je bio Nikola Nujkić, „cicibani“ (12) Dijana Bajrami i Dušan Trajilović, „pioniri“ (16) Pera Stupar, „seniori“ (18+) Maja Jašarević i Miloš Marković, i u kategoriji veterana najbrže vreme ostvario je Goran Kočevski.

 

Prvenstvo grada u slalomu organizovano je uz pomoć JP „Borski turistički centar“ i Ski kluba „Bakar“ Bor.

 

Generalni direktor RTB Bor Blagoje Spaskovski pustio je u rad dvosed žičaru i ski stazu dužine 1500 metara koja spada u najekstremnije staze u Srbiji i na listi je „crnih“ ekstremnih staza profesionalnih skijaša i bordera.

 

Skijalište će od ponedeljka naplaćivati ski-pas koji iznosi 300 dinara dnevno, dok će skijašima biti na raspolaganju dve staze, kao i sidro žičara.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

There are 2 comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

X