Lončar: Gradjani da podignu zdravstvene knjižice do 15. septembra

413 0
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar FOTO TAJUG/ SAVA RADOVANOVIC

BEOGRAD, Ministar zdravlja Zlatibor Lončar pozvao je danas gradjane da podignu zdravstvene kartice u svojim filijalama do 15. septembra.

 

Lončar je za Radio-televiziju Srbije kazao da ukoliko bude potrebno radiće se prekovremeno – popodne, subotom i nedeljom, kako bi svi gradjani do polovine septembra podigli zdravstvene kartice.

 

“Izvinjavama se gradjanima na onome što se desilo. Nisam taj koji će reći – odgovorni su gradjani, krivi su neki drugi. Ispitaćemo to do kraja, jer od tih stvari zavise nam druge poput E-recepta i drugih stvari u medicini”, rekao je Lončar

 

Lončar je podsetio da je iz Zavoda za izradu novčanica dobio obaveštenje da su 13. jula sve knjižice isporučene i da ne postoji više nijedan zahtev za izradu.

 

Govoreći o izgradnji Kliničkog centra u Nišu, Lončar je kazao da je najbitnije da će taj zdravstveni centar primiti pacijente do kraja godine.

 

“Ja sam nisam i ne bih uspeo da završim taj posao i da ga realizujem. Kod nas nemamo još uvek to da se podrazumeva da kada imate ugovor da se posao završi na vreme. Bilo je neophodno da se uključi predsednik Srbije (Aleksandar Vučić) i njegov autoritet”, rekao je Lončar.

 

Beta

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X