Lokalna samouprava i privrednici: Poboljšanje uslova za poslovanje

276 0

KLADOVO (IST Media) Predstavnici lokalne samouprave, na inicijativu opštinskog rukovodstva, održali su sastanak sa kladovskim privrednicima u nameri da se ojača saradnja, obezbede bolji uslovi za poslovanje i reše eventualni problemi.

 

privrednici sastanak

 

Na sastanku je istaknut značaj međusobne pomoći i saradnje kroz poboljšanje opštih uslova za rad, ali i upošljavanje novih radnika.

 

Za našu opštinu izuzetno je važno da saznamo sa kojim problemima sa suočavate i kako mi kao opština možemo da vam pomognemo. Ovo je ujedno i poruka da smo podrška jedni drugima, partneri, a sve u cilju razvoja našeg grada gde radimo, stvaramo i želimo da podstičemo razvoj i u budućnosti“ istakli su predstavnici lokalne samouprave.

 

Kako se čulo na sastanku privrednici su nezadovoljni malograničnim prometom, sivom ekonomijom, nemogućnošću uspostavljanja prekogranične saradnje i stanjem putne infrastrukture.

 

Predstavnici lokalne samouprave inicirali su da ovo bude prvi u nizu sastanaka i dogovora.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Fudbal: Letnji prelazni rok

Piše - 9. September 2012. 0
BOR, (Dragan Popaz) Opštinski fudbalski savez Bor i Komisija za registraciju igrača po završetku letnjeg  prelaznog roka objavila je spisak…

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X