Lokalna samouprava i privrednici: Poboljšanje uslova za poslovanje

344 0

KLADOVO (IST Media) Predstavnici lokalne samouprave, na inicijativu opštinskog rukovodstva, održali su sastanak sa kladovskim privrednicima u nameri da se ojača saradnja, obezbede bolji uslovi za poslovanje i reše eventualni problemi.

 

privrednici sastanak

 

Na sastanku je istaknut značaj međusobne pomoći i saradnje kroz poboljšanje opštih uslova za rad, ali i upošljavanje novih radnika.

 

Za našu opštinu izuzetno je važno da saznamo sa kojim problemima sa suočavate i kako mi kao opština možemo da vam pomognemo. Ovo je ujedno i poruka da smo podrška jedni drugima, partneri, a sve u cilju razvoja našeg grada gde radimo, stvaramo i želimo da podstičemo razvoj i u budućnosti“ istakli su predstavnici lokalne samouprave.

 

Kako se čulo na sastanku privrednici su nezadovoljni malograničnim prometom, sivom ekonomijom, nemogućnošću uspostavljanja prekogranične saradnje i stanjem putne infrastrukture.

 

Predstavnici lokalne samouprave inicirali su da ovo bude prvi u nizu sastanaka i dogovora.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Rudar na korak do “zone“

Piše - 1. June 2013. 0
BOR, (Ist Media Dragan Popaz) Fudbaleri gostujuće ekipe iz Radujevca nisu doputovali na megdan liderskoj ekipi na tabeli timu Rudara…

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X