Lidl traži rukovodioca trgovine u Boru. Uslovi izuzetni

1498 0

BOR (IST Media) Kompanija Lidl Srbija raspisala je konkurs za rukovodioce prodavnica u gradovima u kojima planira da otvori svoje prodavnice. Poziv je namenjen svima koji imaju minimum srednju stručnu spremu i spremni su za obuku u inostranstvu u trajanju od najmanje devet meseci, dok je iskustvo u radu sa kupcima prednost, ali ne i obavezujući uslov.

 

One koji budu odabrani očekuje prijem u stalni radni odnos, petodnevna radna nedelja, službeni automobil kojim mogu raspolagati i u privatne svrhe, obuka u inostranstvu za koju su pokriveni svi troškovi, kao i atraktivna zarada, navode iz kompanije.

 

Oglas-Lidl-rukovodioci-prodavnica-page-001

 

Konkurs je otvoren do 25. septembra, do kada treba biografiju i motivaciono pismo poslati na: [email protected] uz naznaku “Budući rukovodilac prodavnice” i obavezno navođenje imena nekog od gradova u kome ste spremni da radite.

 

Oni bi počeli sa radom do kraja godine, s tim što se, kako je rečeno Tanjugu u toj kompaniji, očekuje da rad sa potrošačima počne u 2018. kada će biti otvoreno više prodavnica istovremeno.

 

Kandidati se traže u  Beogradu, Boru, Valjevu, Vršcu, Gornjem Milanovcu, Zrenjaninu, Inđiji, Jagodini, Kikindi, Kragujevcu, Kruševcu, Leskovcu, Nišu, Novom Sadu, Pančevu, Smederevu, Somboru, Subotici, Užicu, Čačku i Šapcu.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X