Društvo

LIDL otvorio vrata. Borani najviše kupovali PILETINU, BRAŠNO, ŠEĆER I ZEJTIN

BOR, (IST Media) Na svečanoj ceremoniji u Boru, simboličnim presecanjem vrpce ispred Lidla u Zelenom bulevaru 26a, predstavnici Lidla Srbija i gradonačelnik Aleksandar Milikić, označili su početak operativnog poslovanja prvog savremenog diskontnog lanca u Srbiji.

Na isti način istovremeno su otvorene i prodavnice u Beogradu, Zrenjaninu, Kragujevcu, Leskovcu, Nišu, Novom Sadu, Smederevu, Somboru, Subotici, Užicu i Šapcu.

Veliki broj zainteresovanih Borana, koji su već od ranog jutra u redovima čekali otvaranje, na policama Lidla dočekao je asortiman od 1.500 proizvoda, kako naglašavaju u Lidlu, najboljeg odnosa cene i kvaliteta.

Zahvalni smo našim potrošačima što su nas ovako toplo dočekali, državi Srbiji i lokalnim vlastima na stvaranju pozitivne klime koja je omogućila da smo danas ovde i svim našim partnerima koji su nam vrednim radom omogućili da ovaj važan zadatak završimo u rokovima koje smo obećali potrošačima. Ovom prilikom pozivamo potrošače da posete svoj Lidl, dožive jedinstveno iskustvo kupovine, i uvere se zašto je kupovina kod nas jednostavna, bolja i povoljnija“, rekla je na otvaranju predstavnica Lidla Srbija, Ivana Vićentić, uz podsećanje da trgovinski lanac Lidl ima jedinstvene cene proizvoda – od severa do juga Srbije.

Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić nije krio zadovoljstvo otvranjem Lidla, u nadi da će oštrija konkurencija uticati na niže cene proizvoda.

Tačno u 8:00 otvorena vrata za potrošače –  Levo Miloš Nešić regionalni rukovodilac prodaje, Anka Krstić rukovodilac prodavnice i gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić (foto: D.Novaković)

Nakon otvaranja, Lidl prodavnice nastavljaju sa radom tokom svakog dana u nedelji od 08 do 22 časa. Svim potrošačima na raspolaganju je veliki parking, čije je korišćenje za potrošače besplatno.

Neki od Lidl brendova koji se od danas mogu kupiti u Srbiji su: Fin Carre – u okviru koga se proizvodi i  najprodavanija Lidlova mlečna čokolada, konditorski proizvodi Sonday, apetisani Alesto, hrana za bebe Lupilu, kozmetika Cien, kućna hemija W5, ali i drugi proizvodi čija se kontrola proizvodnje i kvaliteta odvija prema nemačkim standardima.

Ipak, Borani, koji su još od 6 sati izjutra počeli da formiraju red, najviše su bili zainteresovani za osnovne životne potrepštine: brašno, šećer, zejtin, ali i piletinu koja se prodavala po ceni od 120 dinara i banane za koje je trebalo izdvojiti 59 dinara po kilogramu.

Što je sigurno – sigurno (foto: istmedia)

Iako su od jutra bile velike gužve, nije zabeležen nijedan incident.

Akcijske ponude u ovom trgovinskom lancu počinju četvrtkom i ponedeljkom.

U Lidlu naglašavaju da predstavljaju lanac standardizovanih prodavnica, a one su u Srbiji građene po novijem konceptu, koji podrazumeva moderniji dizajn, veći prodajni prostor, prostranija parking mesta, više prirodnog svetla i veću energetsku efikasnost.

Novi koncept prodavnica u skladu je sa glavnim poslovnim ciljevima Lidla: pružiti svojim potrošačima najbolje iskustvo kupovine, izgraditi prijatno i sigurno mesto za rad zaposlenih i biti kompanija koja je odgovorna prema životnoj sredini.

Borski Lidl se prostire na oko 1.440 m2, i zapošljava više od 40 dobro obučenih radnika.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Meštani Suvaje posle tri decenije dobili uredno snabdevanje vodom. Srbija Ziđin Majning izdvojila 1,5 miliona evra

Ist Media

Raspisan tender za gradnju Evropskog vrtića u Boru vredan više od 600 miliona dinara 

Ist Media

Za mlade u Boru: Besplatne radionice digitalne i medijske pismenosti

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X