DruštvoNaslovi.netTema danaНекатегоризовано

Lekari uspeli da pomognu detetu u zavejanom zaječarskom selu

ZAJEČAR, 7. februara 2012. (Ist Media) – Lekari zaječarskog Zdravstvenog centra, uspeli su noćas da se probiju kroz smetove do sela Gornja Bela Reka, i pomognu bolesnom detetu, potvrdjeno je novinarima.

 

Lekarska ekipa je do ovog udaljenog sela uspela da se probije uz pomoć Vatrogasno-spasilačke brigade u Zaječaru, i mehanizacije koja je ispred vozila hitne pomoći čistila smetove.

 

Komandir Vatrogasno-spasilačke brigade Branislav Matić rekao je kasno sinoć novinarima da jedno dete u ovom selu ima “napad slepog creva” i da je situacija alarmantna.

 

 

Prethodni text…

Lekari se probijaju kroz smetove da spasu bolesno dete

ZAJEČAR, 6. februara 2012. (Ist Media) Prava drama odvija se večeras na putu ka selu Gornja Bela Reka kod Zaječara, na kome lekari Zdravstvenog centra pokušavaju da se probiju kroz visoke smetove do jednog domaćinstva u kome je dete dobilo napad slepog creva.

 

Komandir Vatrogasno-spasilačke brigade u Zaječaru Branislav Matić, obavestio je medije da se ka selu probija mehanizacija koja krči put od smetova, a da se za grejderom probija vozilo hitne pomoći sa spremnom lekarskom ekipom.

 

“Situacija je alarmantna i činimo nadljudske napore da dođemo do sela i pomognemo mališanu”, izjavio je Matić.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

[VIDEO] Saobraćaj pripada osobama sa invaliditetom

Ist Media

Srbija Ziđin Koper donirala 1,2 miliona dinara Fudbalskom klubu Krivelj

Ist Media

MUP pozvao građane da predlože gde pojačati kontrolu merenja brzine u saobraćaju

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X