Krvavi obračuni u Boru a policija se ne oglašava

194 0
3 oktobar

 

U roku od samo tri dana na borskim ulicama dogodila su se najmanje dva ozbiljna fizička obračuna u kojima je sevalo oružje, bilo je teže povređenih, ali i pokušaja masovnog fizičkog obračuna. Uprkos pokušajima da u policiji saznamo detalje, sve je proteklo bez zvaničnog saopštenja i odgovora.

Najnoviji incident dogodio se danas oko 11 sati, kada je muškarac A.V. uboden je nožem u hodniku zgrade u ulici 3. oktobar.

Njega je, prema saznanima, ubo M.R. ali svi pokušaji da dobijemo informaciju iz policije nisu urodili plodom.

Povređeni je primljen na trijažno odeljenje Opšte bolnice ali je zbog težine povrede upućen u niški klinički centar. Policija je izašla na lice mesta i uviđaj je u toku.

Teži incident dogodio se u nedelju tokom noći ispred jednog lokala u Boru, kada je, nakon obračuna, jedna osoba sa ubodnom ranom prevežena u Klinički centar u Nišu.

Povređeni muškarac je prvobitno primljen na odeljenje trijaže, kraj koje se okupila grupa ljudi želeći da se obračuna sa povređenim.

Svi pokušaji da saznamo epilog ovih događaja prošli su bezuspešno.

Nejasno je i zašto policija okleva da iznese podatke o počiniocima koji su u dva navrata u samo mesec dana pokušali da ukradu naponske kable u objektu Samački smeštaj čime je stanarima pričinjena višemilionska šteta.

Uprkos našem insistiranju, policija se nije oglasila.

 

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X