Krivelj dobija novi savremeni stadion

246 0

Fudbalska ekipa borskog sela Krivelj, prolećni deo prvenstva Borske okružne lige, igraće na novoizgrađenom terenu u naselju „Banjica“ u Krivelju. Naime zbog proširenja površinskog kopa „Krivelj“ stadion je bio zatvoren za takmičenje, zbog bezbednosti igrača i gledalaca, jer je bio svega stotinu metara udaljen od ivice ambisa, površinskog kopa. Fudbaleri Krivelja svoje prvenstvene utakmice već dve sezone igrali su na stadionu „Rudara“ na „Četvrtom kilometru“ u Boru.

 

Stadion FK Krivelj

RTB Bor je uložio oko 11 miliona dinara da sagradi novo igralište, sa svlačionicama i pomoćnim prostorijama. Ovih dana je i trava zasejana, a ukoliko do proleća trava ne bude nikla, teren će biti prekriven busenjem trave i spremno će dočekati prvi sudijski zvižduk prvenstvene utakmice. Stadion je sagrađen po svim savremenim pravilima sa drenažama za odvođenje atmosferske vode, a po rečima čelnika kluba ograda će biti postavljena na proleće.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Novi filmski hitovi u Zaječaru

Piše - 19. September 2015. 0
ZAJEČAR (IST Media, Snežana Stanojević) U nedelju 20.09. u Pozorištu Timočke krajine “Zoran Radmilović” biće prikazani dugometražni igrani i crtani…

There are 1 comments

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X