Kriterijum za izvođače u Boru – POTPIS NA LISTI podrške ALEKSANDRU VUĆIĆU

1273 0
BOR, (IST Media, ilustracija google.com Edward Munch – Scream ) Centar za kulturu opštine Bor organizuje u subotu 24. marta u sali bioskopa „Zvezda“ koncert rok muzičara Đorđa Davida, a ovom izvođaču će iz budžeta opštine biti isplaćeno pola miliona dinara.

Ovo je za koncert Đorđa Davida bila jedina ponuđena cena agencije „Kuzmanovska“ iz Beograda, čije se ime ne pojavljuje u pretrazi na sajtu Agencije za privredne registre.

Od početka 2018. godine, u Boru je u organizaciji Centra za kulturu novcem iz budžeta plaćen i koncert Željka Vasića, kome je za akustični nastup isplaćeno 800.000 dinara.

Ono što upada u oči je, da se imena obojice muzičara nalaze na listi 1.000 potpisa podrške predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, koja je objavljena uoči izbora u Beogradu i još nekoliko opština, između ostalog i u Boru.

Podsećamo i da je kao podršku naprednjacima u predizbornoj kampanji besplatan koncert u JU Sportski centar „Bor“ održao Aca Lukas, još jedno lice sa spiska podrške predsedniku Srbije.

Borani pamte i još jedan kulturni događaj potpsinika podrške. To je zvezda beogradskog balera Konstan Kostjukov, koji je u Boru prošle jeseni održao oproštajni koncert.

Bez namere da omalovažimo kredibilitet umetnika i zadiremo u ukus publike, ipak se postavlja pitanje koji se kriterijumi koriste pri odabiru izvođača i da li je potpis podrške predsedniku jedan od njih?

 

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X