Kreirajte besplatno svoj web sajt preko kioskpages.com

275 0

Kapitalizam uništava male prodavnice, dok sa druge strane daje sve više moći ogrominim lancima marketa, pogotovu tokom ekonomske krize. Međutim, interent je jedino tržište u kome ekonomska kriza nije uznapredovala.

 

„Upravo zbog toga mi smo odlučili da omogućimo svim malim i srednjim biznisima da dođu na Interent tržište i postanu vidljiviji online mušterijama čiji broj raste iz dana u dan“, kaže Nina Miloš, PR Kioskpages.com portala.

 

Kioskpages.com je sajt koji omogućuje svakome da bude svoj programmer, dizajner i administrator. Od sada pa na dalje više nije potrebno da preduzetnik ima IT znanje da bi napravio web sajt, jer uz Kioskpages.com svako može da napravi i uredi sajt po svojoj želji.

 

Kioskpages.com je pametan način korišćenja interenta, jer omogućuje svima da koristite interent da biste poboljšali i proširili svoj biznis.

 

kiosk pages

 

Ako preduzetnik zna da opiše svoj biznis, da nabroji i opiše svoje proizvode, onda zna i da napravi efikasnu Kiosk stranu. Kioskpages.com se fokusira više na sadržaj, nego na grafiku. Fokusira se na ljude koji ne znaju mnogo o IT-u, kako bi im pomogao da dođu na Interent tržište i prošire svoj biznis.

 

Osim toga što će otvoriti svoju veb stranu, KioskPages.com omogućuje da te otvorene Kiosk Strane budu nađene na svim pretraživačima kao što su Google, Yahoo, Bing i tako dalje. To znači da će njihov SEO biti unapređen, odnosno da će njihova strana biti bolje rangirana.

 

Korisnicima Kioskpages.com omogućeno im je da postavljaju dnevne, nedeljne i mesečne speciajlne ponude koje će privući mušterije na njihovu Kiosk Stranu.

 

Postoje besplatna i plaćena verzija sajta, a razlikuju se po tome što su za besplatnu verziju omogućena samo dva dizajna strane, mogućnost unošenja 1 specijalne ponude, 1 lokacije i mogućnost da se unese 25 proizvoda.

 

U plaćenoj verziji:

1) Ima više vrsta dizajna sranice, koje odgovaraju pravom izgledu web sajta

2) Veći broj specijalnih ponuda

3) Veći broj lokacija

4) Veći broj proizvoda

5) Dodavanje cenovnika

6) Bolji ranking strane u pretragama

 

Kiosk Strane su neuporedivo jeftinije od pravog web sajta, jer ne podrazumevaju doplatu za hosting ili domen.

 

Dakle, za Kisok Stranu je potrebno mnogo manje vremena, para I znanja o IT-u nego za pravi web sajt.

 

Trenutno je ovaj portal aktuelan na području Balkana, gde se i očekuje rast Interent poslovanja.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X