Kraj avgusta sačuvajte za Outhajd festival u Zaječaru

926 0

 

 

ZAJEČAR, (IST Media) Muzički festival “Outhide” biće održan 19. avgusta na Kraljevici (istorijski spomenik Vešala), i po rečima oganizatora, u mnogim aspektima će nadmašiti prošlogodišnji.

 

Ovogodišnji Outhide imaće tri bine, veliki broj izvođača i bogat program propratnih manifastacija koja će se tokom leta održati u Zaječaru i regionu.

 

“Stvari koje se definitivno nisu promenile jeste cilj Outhide organizacija, a to je da se na svaki način pomogne lokalnoj zajednici u gradu. Vizualni indetiteti festivali biće inspirisani sintvejv (synthwave) muzičkim i kulturnim pokretom, koji predstavlja  jedinstveni spoj retro i futurističke simbolike”, navodi organizator koji promotivne akcije žurkom na košarkaškom igralištu iza ekonomske škole u subotu 10 juna.

 

Za komletni muzički ugođaj pobrinuće se bendovi iz Beograda „Soul Steamers“ i „Shpiritus movens“, uz podršku lokalnih izvođača Nikole Miloševića i Ivana Andrijaševića alias DJ Fokusa.

 

Ova šarekolika muzička ekipa garant je da će kroz bluz, novi francuski talas, kao i elektronski opus sa vinila publika moći da uživa u jedinstvenom muzičkom događaju.

 

Repertoar je sastavljen da u njemu može uživati cela porodica, sa jednostavnim ciljem da se publika provede  u skladu sa statusom koji Zaječar kao grad  rokendrola nosi.

 

Karte, koje se kupuju na ulazu, stoje 200 dinara, a sav prilog ide u fond za razvoj Outhide festivala. Podsećamo, Outhide je osmišljen kao muzički festival koji će svoj prihod dalje ulagati u infrastrukturne projekte namenjene pre svega mladima u Zaječaru, sa ciljem da se naš jedini rodni grad na svetu učini boljim mestom za život.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X