Kraj avgusta sačuvajte za Outhajd festival u Zaječaru

461 0

 

 

ZAJEČAR, (IST Media) Muzički festival “Outhide” biće održan 19. avgusta na Kraljevici (istorijski spomenik Vešala), i po rečima oganizatora, u mnogim aspektima će nadmašiti prošlogodišnji.

 

Ovogodišnji Outhide imaće tri bine, veliki broj izvođača i bogat program propratnih manifastacija koja će se tokom leta održati u Zaječaru i regionu.

 

“Stvari koje se definitivno nisu promenile jeste cilj Outhide organizacija, a to je da se na svaki način pomogne lokalnoj zajednici u gradu. Vizualni indetiteti festivali biće inspirisani sintvejv (synthwave) muzičkim i kulturnim pokretom, koji predstavlja  jedinstveni spoj retro i futurističke simbolike”, navodi organizator koji promotivne akcije žurkom na košarkaškom igralištu iza ekonomske škole u subotu 10 juna.

 

Za komletni muzički ugođaj pobrinuće se bendovi iz Beograda „Soul Steamers“ i „Shpiritus movens“, uz podršku lokalnih izvođača Nikole Miloševića i Ivana Andrijaševića alias DJ Fokusa.

 

Ova šarekolika muzička ekipa garant je da će kroz bluz, novi francuski talas, kao i elektronski opus sa vinila publika moći da uživa u jedinstvenom muzičkom događaju.

 

Repertoar je sastavljen da u njemu može uživati cela porodica, sa jednostavnim ciljem da se publika provede  u skladu sa statusom koji Zaječar kao grad  rokendrola nosi.

 

Karte, koje se kupuju na ulazu, stoje 200 dinara, a sav prilog ide u fond za razvoj Outhide festivala. Podsećamo, Outhide je osmišljen kao muzički festival koji će svoj prihod dalje ulagati u infrastrukturne projekte namenjene pre svega mladima u Zaječaru, sa ciljem da se naš jedini rodni grad na svetu učini boljim mestom za život.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X