Konkurs za video umetnike i autore kratkih filmova iz Timočke Krajine

477 0

 

 

POZIV NA KONKURS

Prvi međunarodni filmski i video festival ‘TAMAHI’ okuplja video umetnike i autore kratkih filmova čiji rad promoviše političke i kulturne slobode i prava građana, kao i pravo na zdravu životnu sredinu.

 

Konkurs će biti otvoren do 25. maja 2017 / Prijava za takmičenje je besplatna / nagrađujemo najbolje radove kao i sve dobre ideje.

 

Konkurs je otvoren za sve umetnike. Video radovi i kratki filmovi iz Timočke krajine formiraće poseban deo programa (Zaječar, Bor, Negotinu, Knjaževcu, Sokobanji, Kladovo, Boljevac, Majdanpeka). Pozivamo i sve autore čiji su radovi snimani u Timočkoj Krajini ili na drugi način istražuju region u skladu sa temom konkursa.

 

Konkurs festivala obuhvata: 

 

1. video rad ili kratki film do 15 minuta /do 25. maja / (formata MPG4) poslati link za preuzimanje.
2. kratak scenario (na jednoj A4 strani) za video ili kratki film / 25 Maj
3 prijavu prezentacije ideje za kratki film ili video u obliku verbalnog izlaganja (do 10 minuta), potrebno je da pošaljete podatke i kontakt putem e-maila na adresu kao i naziv prezentacije,
prezentacije će se održavati od 2-9 juna 2017.

 

Pozivamo sve zainteresovane autore-za jedan ili sva tri oblika konkursa da pošalju svoje predloge ili gotove radove na [email protected]

 

Gotovi radovi koji prođu konkurs će biti predstavljeni u Zaječaru i Boru na prvom međunarodnom festivalu kratkih filmova i videa, Tamahi ; od 2-9 juna 2017.

 

Autori scenarija ili prezentacija koji prođu konkurenciju, imaće stručnu (mentor) i tehničku podršku (profesionalni kamerman i kamera) u realizaciji kratkog filma ili video rada. Video rad je potrebno realizovati do aprila 2018.

 

Vizuelna Artistička Laboratorija / Val u saradnji sa Akademijom umetnosti u Sadu i Shortz festivalom, organizuje prvi međunarodni festival kratkog filma i videa Tamahi. Projekat je podržan od strane Zaječarske inicijative – fonda malih donacija Iskorak;

 

prijava:

http://docs.wixstatic.com/…/07b94b_0a0f019180504a2fa41d453c…

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X