Goribor u Londonu

262 0

Borski bend „Goribor“, nastupio je 9. novembra u legendarnom “The 100 Club” u Londonu.

 

Club 100 (by wikipedia)

 

Reč je o nastupu u jednom od najrenomiranijih klubova u Londonu, gdje su između ostalih nastupali i Rolling Stonesi i Sex Pistolsi, Siouxsie and the Banshees, The Clash, The Stranglers, Blur, Paul Weller….to je mesto gde se odigrao punk pokret sedamdesetih godina.

 

Ovo je prvi u nizu planiranih nastupa Goribora u UK, koji organizaciji Blue Pilot (bluepilot.co.uk) music management kompanija iz Londona.

 

Kako je prošla turneja u Engleskoj, čitajte na stranicama Ist Media po povratku Goribora u Srbiju…

 

 

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

"Meco minerals" bi da investira u RTB

Piše - 30. October 2012. 0
BOR, (IST Media) Andrej Benko, generalni menadžer najjače svetske kompanije za proizvodnju flotacijske opreme „Meco Minerals“, posetio je danas Rudarsko-topioničarski…

There are 1 comments

  1. Svaka čast. Iako -iskreno govoreći – nisam ljubitelj njihove muzike, drago mi je da Stojke i ekipa ređaju uspeh za uspehom. Oni su najbolji primer da se posvećenost i istrajnost isplate, da se ne treba zadovoljavati lokalnim uspesima, kao i da ne treba odustajati ako takvi uspesi izostanu. Nadam se da će njihov primer u tom smislu uticati na mlade ljude iz ovog dela Srbije koji se bave muzikom ili nekom drugom vrstom umetnosti.

    Odgovori

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X