Konačno počelo uređenje stepeništa u centru grada. Izvođač vraćen na popravni

149 0
radovi stepeniste Bor

 

Radnici preduzeća „Strabag“ započeli su rekonstrukciju stepeništa u centru grada kod glavne pošte, nakon što je nadzorni organ koji kontroliše radove ustanovio nepravilnosti prilikom izrade trotoara.

Stepenište se urušilo jer nije urađeno u skladu sa strukom zbog čega su izvođači radova dobili nalog da nepravilnosti otklone. Lica koja prate realizaciju programa neće dozvoliti da nešto bude urađeno a da nije u skladu sa strukom, i dok ne budu otklonjene nepravilnosti neće biti plaćeni iz budžeta Grada Bora, rekao je danas Igor Janković koji je ispred gradske vlade zadužen za oblast razvoja infrastrukture.

Napomenuo je da se nastavljaju i radovi na uređenju putne infrastrukture na teritoriji grada, da su u toku radovi na uređenju stepeništa i staza širom grada.

Postavljaju se behaton kocke u MZ Mladost gde će se spojiti prostor od obdaništa „Dečja radost“ do Zoo vrta, kazao je on.

Trenutno se rade stepeništa i u MZ Sever, kod Tehničkog fakulteta i crkve, u ulici 7. juli koja će se stazom spojiti sa ulicom 1. maj ali i sa ulicom Jovana Dučića.

Prema najavama, asfaltiranje seoskih puteva trebalo bi da počne naredne nedelje.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X