DruštvoTema dana

Konačno asfaltiranje puta do Borskog jezera. Pročitajte gde će se još asfaltirati

 

BOR, (IST Media) Nakon više decenija, put od “brestovačkog mosta” do Borskog jezera biće presvučen asfaltom, a radove sprovodi preduzeće “Strabag”.

U okviru ovih radova na teritoriji Opštine Bor se radi  na popravci kolovoza deonice puta II A 161 Borsko jezero – raskrsnica Brestovac. Takođe, radi se na deonici Savača – Brestovačka banja u dužini od 3 km, a vrednost planiranih radova je oko 20 miliona dinara, rekli su za IST Media u javnom preduzeću “Putevi Srbije”.

Konačno prošlost? Put Bor – Borsko jezero Foto: Dragan Trifunović – heliovideo.rs

U ovom preduzeću dodaju da se izvode radovi i na sanaciji oštećenja na kolovozu državnog putu I B 37 Selište – Bor – Zaječar.

“Projektom rehabilitacije puteva i unapređenje bezbednosti saobraćaja koji se finasiraju sredstvima Evropske investicione banke, Evropske banke za obnovu i razvoj, Međunarodne banke za obnovu i razvoj i JP „Putevi Srbije“ planirana je rekonstrukcija dve deonice državnog puta I B 35 i mostova na njima: Kladovo – Brza Palanka dužine oko 24 km i od Vratarnice do Knjaževca u dužini od oko  23 kilometara. Projekat bi trebalo da bude realizovan tokom 2017. i 2018.g”, navode u ovom preduzeću.

Na teritoriji opštine Žagubica, JP “Putevi Srbije” finansira radove na popravci kolovoza, u postojećoj širini državnog puta II A 161 deonica Krepoljin – Žagubica dužine 22,6 km. Vrednost radova je oko 350 miliona dinara.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Da li se sećate priče o Ivči? Posle osam meseci evo nastavka

Ist Media

U nedelju u Domu zdravlja preventivni pregledi bez zakazivanja

Ist Media

Apoteka u Domu zdravlja izdata u zakup. Na licitaciji ponuđeno 325.000 dinara mesečno

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X