Kon NASTAVLJA DA VODI KRIZNI ŠTAB za borbu protiv korona virusa

77 0
predrag-kon

Epidemiolog dr Predrag Kon nastaviće da vodi tim epidemiologa i da se do kraja sa svojim timom izbori protiv pandemije kovid-19 u Srbiji, javio je RTS nakon sastanka u Predsedništvu Srbije Kona s predsednikom Aleksandrom Vučićem i premijerkom Anom Brnabić. Nakon jučerašnjeg izostanka s konferencije za novinare, Kon će već danas govoriti na redovnoj pres konferenciji.

Kako je ranije potvrđeno RTS-u tema današnjeg sastanka bio je zahtev Sinoda SPC da se za Uskrs privremeno prekine zabrana kretanja.

Kon je prethodno na zatvorenom delu svog profila napisao:

Koliko vidim po Fejsbuku glavni ‘krivac’ za prodor virusa u Gerontološki centar u Nišu sam ja i stručni tim. Vreme je da se zbog toga povučem i prepustim boljima da vode pandemiju. Bolje ne znam i ne umem. ‘Ratove’ neću da vodim ni protiv koga, osim protiv virusa. Neprekidno pratim sve misleće ljude i kako se sav gnev umesto na situaciju i sam virus okrenuo prema meni i stručnom timu vreme je da se sklonim. Privremeno isključenje… Sve najbolje! napisao je dr Kon.

On se nije javljao na redakciji  Insajdera ma poznate telefone niti je odgovarao na poruke.

U prethodnom postu na svom Fejsbuk profilu Kon je naveo da je obolevanjem 140 korisnika i četiri zaposlena došlo do velikog udara na Gerontološki centar i na čitav zdravstveni sistem.

 

Izvor: Insajder

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X