DruštvoFudbalSport

Kompanija Ziđin sponzor FK Partizan

 

Generalni direktor crno-belih, Miloš Vazura, obratio se novinarima na pripremama u Beleku i otkrio detalje ugovora sa, do sada, najvećim sponzorom Partizana u sezoni 2022/2023.

“Pre nekoliko nedelja smo potpisali jednogodišnji ugovor sa kompanijom Ziđin i stoga bih želeo, u ime svih koji rade u fudbalskom klubu Partizan, da se zahvalim predsedniku države jer nam ta pomoć veoma znači”, rekao je Vazura za sajt partizan.rs gde je odgovarao na još nekoliko pitanja.

Postoji li opcija produžetka saradnje?

“Da, trebalo bi da se ugovor produžava još tri godine. Jako smo zadovoljni i, ponavljam, zahvalni svima koji su pomogli da Partizan dobije novog sponzora, a pre svega, predsedniku države, rekao je Vazura.

Otkrio je da će se ime kompanije Ziđin nalaziti na dresovima, vidnim mestima na opremi, kao i svuda na stadionu.

Kako saznaje Telegraf, Partizan će na ime sponzorstva sa Kinezima dobiti 1,5 miliona evra za godinu dana, što je najveći sponzorski ugovor koji su crno-beli potpisali u poslednje vreme, a ukoliko sve četiri godine Partizan bude sarađivao sa Kinezima, novac koji bi trebalo da inkasiraju je 6.000.000 evra.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Još tri sportska kluba od posebnog značaja za Bor. Za sport iz budžeta 120 miliona dinara

Miloš Marković

Novi predsednik FK Bor 1919 Čačanin Stanimir Prelić, prijatelj gradonačelnika Bora. Obećao ulazak u I ligu

Miloš Marković

[NAJAVA] Trofej Bora u basketu od 18. do 20. jula

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X