Tema danaНекатегоризовано

Kolektiv: Vlasnik Grand inženjeringa indirektno oštetio TiR za 30 miliona dinara

BOR, (IST Media) Direktor Topionice i rafinacije (TIR) Boban Todorović, podneo je Opštinskom sudu u Boru krivičnu prijavu protiv vlasnika firme „Grand inženjering“ Dragana Živkovića, zato što nije dozvolio radnicima „Elektrodistribucije“ da otklone kvar na trafo stanici koja se nalazi na posedu Živkovićeve firme, čime je na pećima fabrike bakarne žice (iz sastava TIR-a) načinjena šteta od 30 miliona dinara, piše „Kolektiv“.

 

Prema pisanju „Kolektiva“, peći su bile bez struje više od 12 sati.

 

pechi bakarna zzica„Nastala šteta mogla je da bude izbegnuta jer je kvar mogao brzo da bude otklonjen, ali je vlasnik ’Grand inženjeringa’, na čijem se posedu nalazi trafo-stanica koja strujom snabdeva sve fabrike u industrijskoj zoni na Sedmom kilometru, zabranio radnicima „Elektrodistribucije“ da intervenišu“, navodi ovaj medij.

 

Direktor Topionice Boban Todorović kaže da je do prekida struje došlo 4. februara oko tri sata, kada je dežurni električar odmah pozvao „Elektrodistribuciju“.

 

„Vlasnik ’Grand inženjeringa’ nije dozvolio radnicima da uđu na njegov posed i otklone kvar. Nije pomogao ni sudski nalog da dozvoli intervenciju i tek po drugi put, uz nalog suda i intervenciju policije, dozvolio je da radnici „Elektrodistribucije“ otklone kvar“, rekao je Todorović.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

SSP: Vlast urušava borsko zdravstvo upućujući radnike javnog sektora na sistematske preglede u privatne domove zdravlja

Ist Media

The Way To Search For Hard anodized cookware Brides On the internet and Get Great Asian Wife

Ist Media

The Last Word Information To Vietnamese Wedding brides

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X