Koaliciju Dosta je bilo – Suverenisti spojila zajednička ideja slobode

194 0
DJB - Suverenisti

 

izbori 2022

Predstavljanjem kandidata za gradonačelnika i odbornike u Gradskoj skupštini na lokalnim izborima u Boru, održana je konvencija koalicije  Dosta je bilo – Suverenisti, Zdrava Srbija i Živim za Srbiju.

Koaliciju je spojila zajednička ideja slobode, a njihov cilj je da Srbija ostane samostalna i nezavisna, van Evropske unije.

Mi ne obećavamo ništa, osim uvođenja reda. Znamo kako da napravimo dobar sistem u kome će biti jednaka pravila za sve, u kome ćemo svi mi i naša deca moći lepo da živimo. Nama je uzeta sloboda, suverenitet, naša država je predala kontrolu, nameću nam zakone. Mi želimo da to promenimo, jer samo Srbija nema alternativu i Srbija nije na prodaju, naglasio je Saša Radulović, predsednik Dosta je bilo – Suverenisti.

Ključni razlog zbog koga građani treba da glasaju za ovu političku opciju je što imaju način da mlade zadrže u Srbiji, čulo se na konvenciji koalicije Dosta je bilo – Suverenisti.

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

čitulje bor

ČITULJE

Posted by - 26. jula 2022. 0
  RASPORED SAHRANA NA NOVOM BORSKOM GROBLJU  Za 10. avgust 2022. 13:00 Stojanović Ljubomir (1954)     Čitulje za period maj…
X