Koalicija SNS-SPS-JS-PUPS i PSS večeras PREDALA LISTU KANDIDATA za odbornike

1965 0

Članovi koalicije Srpske napredna stranka, Socijalističke partije Srbije, Jedinstvene Srbije, PUPS-a i Pokreta snaga Srbije, predali su večeras Opštinskoj izbornoj komisiji prikupljene potpise građana za učešće na lokalnim izborima u Boru koji su zakazani za 4. mart.

Prikupljeno je ukupno 1.315 potpisa građana, a prvi na listi ispred Srpske napredne stranke je Nebojša Videnović, direktor Rudnika bakra Bor, a ne kao što je to juče obelodanjeno u SNS, profesor Radoje Pantović.

Prema rečima Videnovića, kampanje koja predstoji biće od strane ove koalicije vođena u fer i korektnom duhu, a građani će imati priliku da čuju više o programu, namerama i onome što će koalicija dalje učiniti za građane Bora.

Opštinska izborna komisija doneće odluku o tome da li je prihvaćena prva izborna lista koja je predata u Boru u roku od 24 sata.

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

There are 1 comments

  1. APSURD U BORU?

    B. Spaskovskog, čelnika RTB Bor, koji je vedrio, oblačio i zamagljivao Borom i RTB Bor-om, nema na listi SNS-SPS-JS na narednim opštinskim izborima, jer se usredsredio na douništavanju RTB Bor. Da on dobrovoljno odustane da vodi borsku politiku, to nije njemu svojstveno. On je leteo od trenutno gubitničkog jata do vodećeg-pobedničkog jata preletača, krenuo od SKJ, SPS, Socialdemokratije, G17+, na veliko sarađivao sa Tadićem i DS, na kraju SNS, a gde će sada? On je u vrhu menadžmenta RTB Bor od 1992. do 2000. godine, a 2008. doveo ga Dinkić na čelo RTB Bor, gde je vedrio, oblačio, mutio i zamućivao i dan danas. Od 2008. godine je najbliži svakoj vlasti koja je vladala Srbijom bez prestanka, a zato je radio sve što je znao, šta su mu rekli i šta se setio. Već ga sustiže umor u svim tim (ne)delima i tu mu se približava kraj. Toliko je sebe utrošio na kreiranju bajkovitih (ne)uspeha i Bora i RTB Bor, da je vreme da malo i odleži!

    Odgovori

Leave a comment

Your email address will not be published.

X