Uznemirujuće: Ponovo trovanje pasa u Boru, u Zaječaru psu odsečena glava

1943 0

 

BOR/ZAJEČAR, Nepoznati počinioc, ili više njih, ponovo su noćas trovali pse u Boru koristeći otrov izuzetno opasan i po zdravlje ljudi.

Bez svog miljenika ostala je i borska reprezentativka u streljaštvu, Bobana Veličković.

Njen ljubimac, švajcarski ovčar star pet godina, otrovao se  sinoć tokom šetnje na travnjaku parka u IV Mesnoj zajednici, pošto je pojeo toksičnu kobasicu u kojoj je perfidno bio ubačen otrov.

“Ne mogu da razumem da postoji neko ko je spreman da učini ovako užasne stvari”, rekla nam je očajna Bobana.

Porodica Veličković, koja nas je obavestila o ovom događaju, slučaj je prijavila policiji. Oni su dostavili i uzorak otrova kako bi se pomoglo u istrazi.

Grof – žrtva manijaka koji seje otrov

Policija je potvrdila da tragaju za osobom koja je počinila ovako svirepa ubistva životinja, i upozorili da je reč o jako opasnom otrovu koji se koristi za eliminisanje lisica u periodu pojave besnila.

Borani još uvek pamte jul 2016. godine kada je neka osoba poželela da se obračuna sa psima lutalicama, sejući otrov po travnjcima i parkovima Novog gradskog centra. Usled snažnog otrova, u najvećim mukama uginulo je desetak pasa o čemu smo izveštavali.

Uznemirujuća priča stiže i iz Zaječara, gde su na deponiji u naselju Podliv u Zaječaru po pozivu uznemirenih građana, volonteri Udruženja za zaštitu životinja “Beta” danas pronašli odrubljenu glavu psa.

Glava psa pronađena na deponiji

Volonteri ‘’Bete’’ su glavu psa odneli u Veterinarski insitut u Zaječaru, kako bi se ustanovilo kako je došlo do odsecanja glave keru.

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X