Ko je POBIO KAZIMIROVIĆE? Jabukovac opet pod opsadom

986 0

NEGOTIN, JABUKOVAC, (IST Media) Dan nakon otkrivanja masakra u okolini Negotina, gde je pronađeno četvoro mrtvih u zaseoku blizu sela Jabukovac, na salašu porodice Kazimirović, policija  intenzivno radi na otkrivanju jednog ili više počinilaca.

Direktor policije MUP-a Srbije Vladimir Rebić, izjavio je za RTS da policija i istražitelji u ovom trenutku nisu sigurni kada se ubistvo desilo, zato što je to selo zabačeno od glavnih puteva, ali se pretpostavlja da se zločin dogodio dva dana ranije.

Podsećamo da su juče oko 14 sati na imanju porodice Kazimirovič otkrivena tela poljoprivrednika Raje Kazimirovića (72), njegove majke Dragice (93), sestre Ljubinke Oprikić i sestričine Dragane.

Pretpostavlja se da su ubijeni iz pištolja.

Na ovom slučaju zajednički radi policija iz Bora i Negotina, tužilac Višeg tužilaštva iz Negotina, a na mestu zločina je i ekipa forenzičara iz Beograda.

Raja je, navodno, pronađen na traktoru, pored sena, a tri žene u dvorištu.

Ovaj događaj uznemirio je meštane Jabukovca, koji ni posle 12 godine ne prestaju da se prisećaju jezivog masakra i jednog od najmasovnijih zločina u Srbiji, kada je psihički oboleli gastarbajter Nikola Radisavljević iz lovačke puške ubio devetoro svojih komšija i rođaka, umislivši da je žrtva crne magije.

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X