Knjaževcu iz Lucerna priznanje atratktivnosti za investicije

527 0

 

KNJAŽEVAC, (IST Media) Opština Knjaževac je nedavno u Lucernu dobila prestižnu nagradu Evropske biznis skupštine (EUROPE BUSINESS ASSEMBLY) kao region atraktivan za nove investicije (INVESTMENT ATTRACTIVE REGIONS).

 

Nagrade su dodeljene u četiri kategorije: biznis, zdravstvo, obrazovanje i regioni atraktivni za nove investicije.  Opštinu Knjaževac su na dodeli priznanja predstavljali šef Kabineta predsednika opštine Branislav Josifović i pomoćnik predsednika opštine Goran Popović.

 

Opština Knjaževac se našla u društvu najeminentnijih i najuspešnijih kompanija, univerziteta iz Evrope, Azije i Afrike, a nagradu za region atraktivan za nove ivesticije je pored opštine Knjaževac dobilo još pet gradova sa ova tri kontinenta.

 

Predstavnici ove opštine, rekli su da je priznanje od velikog značaja za dalji ekonomski razvoj Knjaževca, i da doprinosi boljoj vidljivosti i prepoznatljivosti te opštine ne samo u Srbiji već i u čitavoj Evropi ali i sveta.

 

Naznačeno je da će Evropska biznis Skupština započeti promociju opštine Knjaževac, i na svom sajtu će postaviti kompletan profil opštine.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X