UncategorizedНекатегоризовано

Klijenti

IST MEDIA ima za cilj da PR uslugama izazove interes i pažnju javnosti, pripremi javno mnenje i odgovarajuće javnosti, organizuje komunikaciju u jednoj kompaniji, preduzeću ili ustanovi.

 

Agencija je osnovana sa ciljem da uvede u naše organizacije međunarodne standarde poslovnog komuniciranja i poslovne kulture, uspostavi kvalitet komuniciranja u preduzećima, neprivrednim organizacijama, gradovima, državnim organima, kao i među javnim ličnostima. Naš osnovni zadatak je uspostavljanje public relations-a (kao značajne menadžment discipline) u našim organizacijama, kao i kreiranje navika i potreba za kvalitetnim komuniciranjem – kulturom komuniciranja.

 

Bez komuniciranja, kreiranja slike (imidža) u javnosti, ne može se biti uspešan. Kao, uostalom, i bez ispunjenja ostalih zadataka PR-a: menjanje i razvoj kulture, navika, običaja i pravila ponašanja. To je proces, kao što je i proces uspostavljanje poslovnih standarda u našoj zemlji.

 

IST MEDIA centar pruža određene PR usluge sledećim firmama:

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

SSP: Vlast urušava borsko zdravstvo upućujući radnike javnog sektora na sistematske preglede u privatne domove zdravlja

Ist Media

GAnalytics

Ist Media

The Way To Search For Hard anodized cookware Brides On the internet and Get Great Asian Wife

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X