Karatisti SUREIDO iz Bora pred vratima Evropskog prvenstva

223 0

BOR, (IST Media, Dragan Popaz) Takmičari karate kluba SUREIDO iz Bora, bili su uspešni minulog vikenda u Kragujevcu na prvom kontrolnim turniru koji se boduje za učešće na Evropskom prvenstvu koje će se održati sredinom decembra u Beogradu.

 

Dalibor Džunić (prvi s leva), Nenad Zahitović i Saša Mišković

 

Dobrim borbama u Kragujevcu, gde je nastupilo više od 500 takmičara iz cele Srbije, prolazak u poslednju rundu kvalifikacija koje će se održati 20.oktobra u Soko Banji, a za ulazak u reprezentaciju i plasman na Evropsko prvenstvo obezbedili su Dalibor Džunić koji je nastupao u disciplini kata i osvojio zlatnu medalju, Nenad Zahitović bronza, (borbe) i Saša Mišković koji je u katama zazuzeo četvrto mesto.

 

Kako redakcija Ist medie saznaje, u karate klubu SUREIDO u Boru su u toku pojačani treninzi kako bi ova tri takmičara ostvarili dobar rezultat i ušli u nacionalni tim.

 

Podsetimo, Boranima je potrebno da na takmičenju u Soko Banji 20.oktobra ostvare plasman od prvog do četvrtog mesta i samim tim obezbede nastup na Evrepskom prvenstvu JKA krajem godine u Beogradu.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X