Kamp na Borskom jezeru prepun turista. Uskoro novi zabavni sadržaji

687 0

BOR, (IST Media, Aleksander Ilić) U kampu na Borskom jezeru u toku je letnja turistička sezona. Kako kaže Miroslav Spaskovski, predsednik Kamping karavaning kluba, sve pripreme su završene, a u planu su i određene aktivnosti.

 

“Trenutno se celokupni kamp pokriva wi-fi signalom. Proteklih dana je bilo lošije vreme i posao nije mogao ranije da se završi. Takođe, uskoro će biti postavljena i najsavremenija rampa za ulazak i izlazak prema “Rodžer” tehnologiji. Do sledeće godine ćemo na našem delu kampa imati plažu kakve nema na Jezeru sa trambolinom za skakanje i dečijim toboganom. U planu je postavljanje i seta velikih suncobrana sa klupama, rekvizita za decu poput ljuljaški i klackalica, a za omladinu će biti sprava za vežbanje i jačanje kondicije”, naglašava Miroslav Spaskovski, predsednik Kamping karavaning kluba.

 

Neminovnost kampa su i izvesni problemi koji se ogledaju u vidu dugovanja.

 

„Jedan od problema kampa su neredovne platiše. Njima ne uključujemo struju i redovno ih utužujemo. Takođe, u proteklom periodu desila su se i oštećenja na rampi pa upravo zato će nova rampa biti obezbeđena video nadzorom i počinioci će biti brzo pronađeni i procesurirani. Sada čekamo saglasnost opštine za proširenjem kampa, a trenutno imamo 142 zahteva za novim učlanjenjem. Za ovu namenu uradio bi se projekat prema svim pravilima i standardima kada je reč o mestu za kampovanje“, dodaje Spaskovski.

 

Letnja sezona u kampu je počela 15. juna, a završava se 15 oktobra. Trenutno kamp na Borskom jezeru ima preko 260 stalno stacioniranih prikolica.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

博尔市进行积极污染测量

Piše - 6. June 2019. 0
博尔市管理局议员在大会会议上获悉,该市空气污染测量站将加强污染测量,并于   Brestovacka河(布列斯托瓦慈河)里将安装测量水中重金属含量的装置。 该信息来源于生态部,因为反对派抱怨博尔市污染增加,并且Brestovac镇(布列斯托瓦慈镇)居民怀疑Cukaru Peki矿山通过的河流中重金属被排放。   Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X