Kamp na Borskom jezeru prepun turista. Uskoro novi zabavni sadržaji

636 0

BOR, (IST Media, Aleksander Ilić) U kampu na Borskom jezeru u toku je letnja turistička sezona. Kako kaže Miroslav Spaskovski, predsednik Kamping karavaning kluba, sve pripreme su završene, a u planu su i određene aktivnosti.

 

“Trenutno se celokupni kamp pokriva wi-fi signalom. Proteklih dana je bilo lošije vreme i posao nije mogao ranije da se završi. Takođe, uskoro će biti postavljena i najsavremenija rampa za ulazak i izlazak prema “Rodžer” tehnologiji. Do sledeće godine ćemo na našem delu kampa imati plažu kakve nema na Jezeru sa trambolinom za skakanje i dečijim toboganom. U planu je postavljanje i seta velikih suncobrana sa klupama, rekvizita za decu poput ljuljaški i klackalica, a za omladinu će biti sprava za vežbanje i jačanje kondicije”, naglašava Miroslav Spaskovski, predsednik Kamping karavaning kluba.

 

Neminovnost kampa su i izvesni problemi koji se ogledaju u vidu dugovanja.

 

„Jedan od problema kampa su neredovne platiše. Njima ne uključujemo struju i redovno ih utužujemo. Takođe, u proteklom periodu desila su se i oštećenja na rampi pa upravo zato će nova rampa biti obezbeđena video nadzorom i počinioci će biti brzo pronađeni i procesurirani. Sada čekamo saglasnost opštine za proširenjem kampa, a trenutno imamo 142 zahteva za novim učlanjenjem. Za ovu namenu uradio bi se projekat prema svim pravilima i standardima kada je reč o mestu za kampovanje“, dodaje Spaskovski.

 

Letnja sezona u kampu je počela 15. juna, a završava se 15 oktobra. Trenutno kamp na Borskom jezeru ima preko 260 stalno stacioniranih prikolica.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X