Kako da nam deca rastu zdravo? Saznajte na tribini 6. juna

214 0
BOR, (IST Media) Udruženje građana “Izbor postoji” pokrenulo je kampanju “Moje je pravo da rastem zdravo!”, a prva u nizu aktivnosti je tribina koja je zakazana za 6. jun u 18 sati u osnovnoj školi Duško Radović.
“Svedoci smo da se većina dece sve manje bavi sportom, sve manje provodi vreme u prirodi, a broj dece koja idu na fizijatrijske vežbe je alarmantan. U toku ove kampanje pokušaćemo da prikupimo sredstva za opremanje osnovnih škola u gradu i u selima školskim ormarićima.”, naveli su organizatori.
Na tribini će govoriti dr Igor Jošić, spec. fizikalne medicine i rehabilitacije, dr Miroslav Tatić, spec. ortopedije, Nenad Ristić, nastavnik fizičkog vaspitanja i direktor škole Dušan Radović Aleksandar Vlahović, direktor škole Stanoje Miljković (koja okuplja škole u Brestovcu, Metovnici i Šarbanovcu)
Kampanja će trajati sve do septembra, a sastojaće se od puno zanimljivih aktivnosti za najmlađe Borane i promovisaće zdrav rast i razvoj.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Lidl od jeseni i u Boru

Piše - 31. March 2016. 0
BOR, (IST Media) Nakon Smedereva, nemačka kompanija Lidl od jeseni će izgraditi svoj trgovinski objekat i u Boru.   Na prostoru nekadašnjeg…

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X