Jovičić: SNS će u Majdanpeku obezbediti ambijent za bolji život uz razvoj industrijskog turizma

310 0

OMAJDANPEK, (IST Media) Aleksandar Jovičić, narodni poslanik i potpredsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke, posetio je danas Majdanpek. Jovičić nije krio oduševljenje prirodnim lepotama i potencijalima Majdanpeka, a prilikom posete obišao je i Rudnik bakra Majdanpek, i razgovarao sa kandidatima za odbornike liste “Aleksandar Vučić – Srpska napredna stranka”.

 

Impresioniran sam potencijalom kojim raspolaže Majdanpek, smatram da reforme koje su započete u Srbiji nikako ne smeju zaobići ovaj grad. Politika koja će se bazirati u narednom periodu u nekoliko pravaca, pre svega će se bazirati na  uvećanju potencijala rudnika i paralelno na uspostavljanju sve veće zaštite životne sredine. Dosta se razgovaralo o turističkom potencijalu koji može da zaživi u narednom periodu, posebno razvoj industrijskog turizma”,  rekao je Jovičić.

 

O

 

On smatra da je Majdanpeku potrebna bolja promocija, i da će jedino tako svi potencijali biti iskorišćeni.

 

Majdanpek raspolaže sa neverovatnim prirodnim resursima i bogatstvom, na takvom je položaju gde se može iskoristiti turistički potencijal i to će biti naš zadatak u narednom periodu. Dobrom politikom, i delovanjem u oblasti rudarstva i turizma moramo pokušati da zadržimo mlade ljude da ostanu ovde i da vratimo inženjere i stučne ljude koji mogu pomoći da se nove ideje sprovedu u ovoj opštini”,  dodao je narodni poslanik Jovičić.

 

O

 

On je prilikom svoje posete obišao i Rudnik bakra Majdanpek, i upoznao se sa problemima sa kojima se susreće majdanpečki rudnik, i napomenuo da je premijer Aleksandar Vučić već počeo da radi na njihovom rešavanju.

 

Premijer je upoznat sa svim problemima, i upoznaće se i lično prilikom posete u sredu, i već je počeo da ih rešava sa svim institucijama koje su nadležne”, rekao je Jovičić i dodao da će Srpska napredna stranka uraditi sve za bolji život Majdanpečana.

 

Građani Majdanpeka imaju jedan pravi izbor, a to je Srpska napredna stranka, sa timom koji će ovde delovati u narednom periodu. Mi ćemo pokušati, na sve moguće načine, koliko god da je teška situacija, da obezbedimo nešto bolji ambijent za život i da privučemo ljude izvan naše zemlje da upoznaju ovo lepo mesto”, zaključio je Jovičić.

 

O

 

Nakon Majdanpeka, Jovičić je obišao Rudnu Glavu i Donji Milanovac, gde je razgovarao sa aktivistima Srpske napredne stranke.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X