Još tri osobe iz Bora pozitivne na virus kovid 19

185 0
korona

Prema najnovijim podacima Zavoda za javno zdravlje „Timok“  u Zaječaru, na teritoriji grada Bora sa današnjim danom registrovana su još tri slučaja virusa korona, čime je broj obolelih povećan na 35, saopštila je večeras Gradska uprava.

Od devet uzorkovanih sa teritorije grada Bora kod tri osobe potvren je virus korona. U skladu sa propisanim algoritmima i preporukama epidemiologa, svi pacijenti biće upućeni na dalje lečenje, navodi se u saopštenju

Navodi se da se iz dana u dan vrši sve veći broj uzorkovanja osoba čija klinička slika zadovoljava prisustvo virusa korona, a rezultati testiranja biće saopšteni po prispeću.

Grad Bor apeluje na sve građane da se strogo pridržavaju svih mera koje je propisala Vlada RS i gradski Štab za vanredne situacije i da shvate ozbiljnost situacije, da drže odstojanje od dva metra u kontaktu sa drugim osobama, da ograniče izlaske iz domova, sem u hitnim slučajevima i da redovno vode računa o higijeni.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

There are 1 comments

  1. Budite profesionalci pa objavite koliko je policajaca među inficiranim coronom. Drugo objavite kako je u boru organizovana covid ambulanta. Treće, da li je epidemiološka služba u Boru sposobna da utvrdi lanac kontakata lica koja su zaražena koronom

    Odgovori

Leave a comment

Your email address will not be published.

X