KulturaНекатегоризовано

Izložba fotografija “Šetnja kroz Ameriku u Zaječaru”

ZAJEČAR (IST Media, Snežana Stanojević) U četvrtak 10. septembra ispred Narodnog muzeja u Zaječaru biće otvorena izložba fotografija pod nazivom “Šetnja kroz Ameriku u Zaječaru”.

 

Ovaj projekat objedinjava fotografske pejzaže živopisnih predela svih Američkih saveznih država i ostvaren je uz svesrdnu pomoć Američke Ambasade u Srbiji, koja je omogućila da izložbu do sada vidi publika u Beogradu, Kraljevu, Novom Pazaru, Somboru i Kragujevcu.

 

Umetnički direktor i producent Darko Žagar kao i saradnik programa Narodni muzej u Zaječaru i Centar za kulturu i turizam omogućili su svim posetiocima i ljubiteljima dobre fotografije, mogućnosti da preuzmu svoje omiljene fotografije, putem “pametnog” mobilnog telefona ili drugog uređaja sa android operativnim sistemom uz pomoć besplatne aplikacije za čitanje matričnog (QR) koda.

 

Otvaranje izložbe zakazano je za 18 sati a u fotografiijama velikog formata posetioci će moći da uživaju sledećih mesec dana, odnosno do 10. oktobra.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

NAJAVA: Predstava “Tašta ne prašta” 1. marta u bioskopu “Zvezda”

Ist Media

NAJAVA: Muzičko-scenski recital KUD-a Bor „Vinogorje moje rujno“

Ist Media

U petak gošća Narodne biblioteke autorka romana “Meduze žive zauvek: dok ih ne uhvate”

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X