Izložba fotografija “Šetnja kroz Ameriku u Zaječaru”

268 0

ZAJEČAR (IST Media, Snežana Stanojević) U četvrtak 10. septembra ispred Narodnog muzeja u Zaječaru biće otvorena izložba fotografija pod nazivom “Šetnja kroz Ameriku u Zaječaru”.

 

Ovaj projekat objedinjava fotografske pejzaže živopisnih predela svih Američkih saveznih država i ostvaren je uz svesrdnu pomoć Američke Ambasade u Srbiji, koja je omogućila da izložbu do sada vidi publika u Beogradu, Kraljevu, Novom Pazaru, Somboru i Kragujevcu.

 

Umetnički direktor i producent Darko Žagar kao i saradnik programa Narodni muzej u Zaječaru i Centar za kulturu i turizam omogućili su svim posetiocima i ljubiteljima dobre fotografije, mogućnosti da preuzmu svoje omiljene fotografije, putem “pametnog” mobilnog telefona ili drugog uređaja sa android operativnim sistemom uz pomoć besplatne aplikacije za čitanje matričnog (QR) koda.

 

Otvaranje izložbe zakazano je za 18 sati a u fotografiijama velikog formata posetioci će moći da uživaju sledećih mesec dana, odnosno do 10. oktobra.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

1. dan 46. Gitarijade

Piše - 10. August 2012. 0
46. Gitarijda je i zvanično otvorena nastupom Makedonske grube Leb i Sol u carskoj palati Felix Romuliana, a rokonačelnik Bora…

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X