Politika

Izbornu listu predala i GG “Glasno za omladinu”

 

Gradskoj izbornoj komisiji listu kandidata za odbornike Skupštine grada Bora predalo je i udruženje građana „Glasno za omladinu“.

Listu pod nazivom „Mladi u Bor (bi) za opstanak Bora i okolnih sela! – Vladimir Stojičević“, predvodi Vladimir Stojičević koji kaže da je na listi 23 kandidata za odbornike koji su mladi, ambiciozni i koji učestvuju  u društvenom aktivizmu.

Smatramo da je ovo idealna prilika i pravi trenutak za nova mlada lica na političkoj sceni grada Bora.  Jedne te iste viđamo već trideset i više godina i da je vreme da odgovaraju za svoja dela odnosno nedela. Grupa građana ispred koje dolazim neće sklapati koaliciju ni sa naprednjacima ni sa socijalistima, jer smatramo da su oni krivi za ovakvo stanje u gradu, naglasio je Vladimir Stojičević.

On je ispred GG „Glasno za omladinu“ rekao da mladi više neće odlaziti iz Bora i da je došlo vreme da grad Bor dobije gradonačelnika iz Bora koji će se domaćinski ponašati.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

[VIDEO] Dimnim bombama i transparentima, opozicija blokirala rad sednice SO Majdanpek

Ist Media

Marković: Državna revizorska institucija otkrila nezakonitosti u poslovanju Toplane

Ist Media

Kompletan spisak kandidata za poslanike: Ko se sve nalazi na listi „Srbija protiv nasilja“?

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X