DruštvoTema danaНекатегоризовано

Iz opštinskog stana izlaze bube i gliste. Rešenje se ne nazire, inspekcija ćuti

BOR (IST Media, I.M) Boranka Javorka Jordanović posednjih godina ne može da sanira kvar sa kanalizacionim cevima u svom kupatilu, jer je uzrok kvara u susednom, inače opštinskom stanu, koji je dodeljen na korišćenje socijalno ugroženoj porodici. Iz JP za stambene usluge kažu da dugovanja za taj stan nisu izmirivana 10 godina, te da zbog toga, oni me mogu ni da vrše popravke.

 

“Već dve-tri godine se oseća neprijatan miris, koji se širi po čitavom stanu, a čak izlaze i bube i gliste. Voda dolazi i ispod kuhinje, menjali smo više puta laminat i parket. Sada sam rešila da zamenim sve kanalizacione odvode. Došli su majstori, međutim, kada su razbili pločice u kupatilu, sve je bilo puno vode. Ustanovljeno je da voda iz susednog stana otiče van kanalizacionih cevi,” kaže Javorka.

 

Obraćala se JP za stambene usluge i komunalnoj inspekciji.

 

javorka-kanalizacija
Javorka Jordanović: “Čim komšije puste vodu, ona otiče ispod pločica.”

 

“Podnela sam zahtev komunalnoj inspekciji, rekla da mi je hitno, ovde živi čitava porodica, nisam sama, tu mi je i maloletan unuk, a mi nemamo wc i kupatilo. Obećali su mi da će brzo da otklone kvar, ali niko nije došao,“ ističe zabrinuto Javorka.

 

Branislav Dimitrijević iz JP za stambene usluge kaže da računi za opštinski stan nisu izmirivani u prethodnih 10 godina.

 

Obratili smo se dopisom Opštini, koja je i vlasnik tog stana, sa zahetvom da nam daju uputstva kako da postupimo u ovom slučaju, odnosno da li da krenemo sa popravkama kako bi se zaštitio stan pored. Ukoliko oni budu dali potvrdan odgovor, mi ćemo izvesti radove “, rekao je Dimitrijević.

 

Iz komunalne inspekcije rekli su nam da nemaju ovlašćenja da daju izjave za medije.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

MUP pozvao građane da predlože gde pojačati kontrolu merenja brzine u saobraćaju

Ist Media

Akcija pošumljavanja u RBM-u. Posađeno još 20.000 sadnica crnog bora

Ist Media

Počela izgradnja novog dečjeg vrtića – Od iduće godine bez liste čekanja za upis dece

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X