Politika

Ivica Dačić: “Sistem socijalne pravde i jednake šanse za sve”

Konvencija Dačić

 

izbori 2022

Socijalistička partija Srbije održala je konvenciju pred predstojeće izbore zakazane za 3. april, na kojoj su predstavljeni kandidati za odbornike za lokalni i poslanike za republički parlament.

Dragan Žikić, predsednik GO SPS, podsetio je Borane šta je ova politička partija do sada uradila u gradu Boru, i upoznao ih sa planovima za naredni period.

Predsednik Socijalističke partije Srbije i kandidat za premijera Ivica Dačić,  istakao je da su ključni stubovi SPS patriotski, gde se zalažu za zaštitu nacionalnih i državnih interesa, i da nikada neće priznati Kosovo, a drugi je socijalistički, odnosno veća pažnja onima koji žive od svoga rada.

Radnička prava, izjednačavanje plata žena i muškarac, uvođenje socijalnih penzija, subvencije za poljoprivrednike, besplatno školovanje i besplatna zdravstvena zaštita je ono zašta ćemo se zalagati. Mi smo za sistem socijalne pravde i jednake šanse za sve, naglasio je Dačić

On je još dodao da je svojim zaduženjima koje je obavljao kao predsednik Vlade, ministar unutrašnjih i spoljnih poslova, predsednik Narodne skupštine, pokazao spremnost da odgovorno brine o svim građanima.

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Opozicija Bora: Gradonačelnik zloupotrebljava funkciju u izbornoj kampanji

Ist Media

Vesić obećao rekonstrukciju puta koje je JP “Putevi Srbije” obećalo pre tri godine

Ist Media

[VIDEO] Dimnim bombama i transparentima, opozicija blokirala rad sednice SO Majdanpek

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X