Ivan Vučković: Ukoliko se ne ispune obećanja SNS-a, MOST se vraća u opoziciju

283 0
ivan vuckovic

 

Odluka Vlaške stranke Most da u narednom periodu podeli gradsku vlast sa Srpskom naprednom strankom izazvala je brojne negativne reakcije na društvenim mrežama. Lider Mosta, Milivoje Janošević, rekao je da to očekuje i da već trpi pritiske, a danas se oglasio i Ivan Vučković, profesor filozofije i odbornik ove stranke, koji je viđen za budućeg potpredsednika Skupštine grada i sedeće, najverovatnije, kraj starog/novog prdsednika Dragana Žikića (SPS).

Vučković, koji zvanično nije član Mosta, već je pristupio kao vanstranačka ličnost, kaže da je buduće učešće u vlasti sa SNS-om oročeno na dve godine, a nužan uslov za saradnju jeste obećanje da će se u tom periodu stabilizovati rad toplane (kompletno renoviranje postojeće ili izgradnja nove), asfaltiranje svih preostalih neasfaltiranih seoskih puteva, uređenje parking prostora, terena, parkova i zelenila na Borskom jezeru i u Brestovačkoj banji, uređenje svih zapuštenih dečijih igrališta i sportskih terena i besplatan gradski i prigradski prevoz za trudnice, socijalno ugrožene i odlične učenike kao i fleksibilnija novčana pomoć porodiljama.

Prihvatio sam odluku vrha stranke da se uhvatimo u koštac sa problemima i počnemo da radimo na njihovom rešavanju jer, kako mi je predočeno, iz SNS-a su spremni da menjaju i unapređuju svoj rad kako bismo brže stvorili uslove za kvalitetniji život. Na rešavanju navedenog kao i svega ostalog ćemo raditi zajedno a, ukoliko se pokaže da iz bilo kog razloga ne možemo doći do rešenja, najkasnije za dve godine stranka se vraća u opoziciju, rekao je Vučković za Ist media.

Kaže da nije očekivao da će se događaji razvijati na ovaj način, ali uverava sve koji su poverenje ukazali Mostu da će raditi odgovorno i po savesti i da će lično zahtevati da građani budu upućeni u rad vlasti kroz šestomesečne izveštaje.

Na kraju, dodaje da će, ukoliko ne postoji prostor za rad, prvi otići u opoziciju i time dati primer ostalima.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X