Naslovi.netTurizamНекатегоризовано

Iva i Leon novi stanari borskog zoo-vrta

BOR (M. Živković, S.T. IST Media) Novi žitelji borskog zoo vrta su Iva i Leon. Njima su kumovali Minja Miletić i Lazar Pirić, a njihovi predlozi izvučen su po već ustaljenoj proceduri – žrebom. Na konkurs koji je raspisao zoo vrt za dva dana stiglo je 117 predloga sa različitim imenima novih stanara zoo vrta.

 

Dvoje kumova imaju samo šest godina, i za idejno rešenje u sredu će im biti uručene nagrade u vrednosti od po 5.000 dinara.

 

Mala Minja nije imala nedoumicu. Životinji, čiji su preci davno donešeni sa tla Australije, dala je ime po svom ljubimcu – mačku.

 

„Na papiriću sam napisala imala ime mog mačka kog mnogo volim i baš sam srećna što će se noj zvati po njemu“, kaže Minja zadovoljno.

 

U borskom zoo vrtu najavljuju skorašnju izgradnju objekta za žirafu, koja bi iz Beograda u Bor tebalo da stigne do kraja ovog meseca. Sledeće godine se očekuju novi stanari, foke i slon.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Nova balon hala u flotaciji Veliki Krivelj suzbija prašinu iz rudnika

Ist Media

NSZ: Bor drugi u Srbiji po izdvojenom novcu za zaposlenje

Miloš Marković

Riblja Čorba i Nele Karajlić nastupaju na Sajmu meda i vina u Negotinu

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X