Istražni sudija produžio pritvor Lakićeviću do 30 dana

310 0
Lakićević smatra da mu je slučaj namešten

BOR, (IST Media) Istražni sudija Višeg suda u Zaječaru, odredio je pritvor do 30 dana šefu Odseka za strance Policijske uprave u Boru Vladimiru Lakićeviću, koji se sumnjiči za krivično delo primanja mita od 100 evra.

 

Prema saznanjima IST Media, istražni sudija je ovu odluku doneo nakon današnjeg salušanja okrivljenog, koje je obavljeno u prisustvu pripadnika Sektora unutrašnje kontrole MUP-a Srbije.

 

Lakićević je juče ujutru, u znak protesta zbog hapšenja, odbio da doručkuje, ali je odustao od štrajka glađu, rečeno je IST Media u policiji.

 

On je protestvovao zbog hapšenja jer smatra da mu je pre dva dana namešten slučaj, zato što je, po njegovom mišljenju, bio „jedan od ozbiljnijih kandidata“ na konkursu za direktora policije.

 

Nezvanično se saznaje da Lakićević nije dobio fiskalni račun za kupljenu tortu u jednoj borskoj poslastičarnici, pa je radnici zapretio prijavom ukoliko mu ne preda 100 evra.

 

Nakon što je o pretnji obavešten Sektor unutrašnje kontrole, radnica je Lakičeviću navodno predla obeleženu novčanicu koju su pripadnici kontrole pronašli u njegovim kolima.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

There are 1 comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

X