DruštvoНекатегоризовано

“Istraži posao – pokreni posao” u Zaječaru

ZAJEČAR (IST Media, Snežana Stanojević) Niški Omladinski centar „Zajedno stvaramo…“ realizuje projekat „Istraži posao – pokreni posao“ u pet gradova južne i istočne Srbije, Nišu, Leskovcu, Vranju, Pirotu i Zaječaru.

 

ip-pp - bedz

 

Danas od 12 časova na Trgu Oslobođenja u Zaječaru, biće organizovana ulična akcija u kojoj će mladi promoteri deliti propagandni materijal i predstavljati program svojim vršnjacima.

 

Za odabrane mlade ljude koji će učestvovati u projektu pripremljene su zanimljive obuke, radionice, prezentacije i predavanja. Moguc je i pristup informacijama bitnim za mlade koji žele da pokrenu sopstveni biznis, a učešće u projektu predstavlja i priliku za sticanje znanja i iskustva u praksi u kompanijama na domaćem tržištu.

 

Učesćem u projektu „Istraži posao – pokreni posao“ mladi koriste priliku da prodube svoje razumevanje biznisa i usavrše znanja i veštine koje će im biti neophodne u budućnosti za zaposlenje ali i pokretanje sopstvenog posla.
Projekat „Istraži posao – pokreni posao“ realizuje se u saradnji sa Mokrogorskom školom menadžmenta i Srpskom asocijacijom menadžera, a uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

MUP pozvao građane da predlože gde pojačati kontrolu merenja brzine u saobraćaju

Ist Media

Akcija pošumljavanja u RBM-u. Posađeno još 20.000 sadnica crnog bora

Ist Media

Počela izgradnja novog dečjeg vrtića – Od iduće godine bez liste čekanja za upis dece

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X