Ist media u Sloveniji – Inkubator centar u Sežani

1399 0

Sežana, 04. 10. 2010 – Čalnovi produkcijske kuće “Ist media” iz Bora, boravili su prošle nedelje u Sežani (Slovenija), u okviru realizacije medijskog projekta “Unapređenje rada borskog Inkubator centra”.

Tim povodom, u tamošnjem Inkubator centru, najboljim u ovom delu Evrope, snimljena je TV reportaža, u kojoj su prikazani pozitivni efekti postojanja ovakve poslovne organizacije.

Sagovornici Ist media bili su direktor slovenačkog Inkubator centra Stojan Gorup i nekoliko uspešnih privatnika koji su do značajnog profita došli zahvaljujući pomoći i usluga koje im pruža mendžment Inkubator centra.

 

Direktor Inkubator centra u Sežani Stojan Gorup (prvi s leva)

Ekipu Ist media primio je i gradonačelnik Sežane Davorin Terčon, kome je uručen poklon predsednika opštine Bor Nebojše Videnovića, i upućen poziv da poseti Bor radi privredne, kulturne i sportske saradnja dva grada.

 

gradonačelnik Sežane Davorin Terčon (front)
gradonačelnik Sežane Davorin Terčon (front)

Ekipu Ist media činili su urednik Saša Trifunović, novinar Darko Stojadinović i snimatelj Mirko Marjanović.

U delegaciji je bila i direktorica Inkubator centra iz Bora Anabela Stojanović. Ona je upoznata sa iskustvima kolege iz Sežane, Stojanom Gorupom, koji već 19 godina rukovodi ovim Tehnološkim parkom.

Reportaža o Inkubator centru u Sežani biće emitovan na TV Bor, ali i na kanalima drugih TV kuća koje izraze želju za tim. Reportaža će biti ponuđena i TV stanicama u gradovima u kojima rade Inkubator centri.

 

Stojan Gorup
Stojan Gorup

 

PART I

 

 

PART II

 

 

PART III

 

 

PART IV

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X