ProjektiReportaža

Ist media u Sloveniji – Inkubator centar u Sežani

Sežana, 04. 10. 2010 – Čalnovi produkcijske kuće “Ist media” iz Bora, boravili su prošle nedelje u Sežani (Slovenija), u okviru realizacije medijskog projekta “Unapređenje rada borskog Inkubator centra”.

Tim povodom, u tamošnjem Inkubator centru, najboljim u ovom delu Evrope, snimljena je TV reportaža, u kojoj su prikazani pozitivni efekti postojanja ovakve poslovne organizacije.

Sagovornici Ist media bili su direktor slovenačkog Inkubator centra Stojan Gorup i nekoliko uspešnih privatnika koji su do značajnog profita došli zahvaljujući pomoći i usluga koje im pruža mendžment Inkubator centra.

 

Direktor Inkubator centra u Sežani Stojan Gorup (prvi s leva)

Ekipu Ist media primio je i gradonačelnik Sežane Davorin Terčon, kome je uručen poklon predsednika opštine Bor Nebojše Videnovića, i upućen poziv da poseti Bor radi privredne, kulturne i sportske saradnja dva grada.

 

gradonačelnik Sežane Davorin Terčon (front)
gradonačelnik Sežane Davorin Terčon (front)

Ekipu Ist media činili su urednik Saša Trifunović, novinar Darko Stojadinović i snimatelj Mirko Marjanović.

U delegaciji je bila i direktorica Inkubator centra iz Bora Anabela Stojanović. Ona je upoznata sa iskustvima kolege iz Sežane, Stojanom Gorupom, koji već 19 godina rukovodi ovim Tehnološkim parkom.

Reportaža o Inkubator centru u Sežani biće emitovan na TV Bor, ali i na kanalima drugih TV kuća koje izraze želju za tim. Reportaža će biti ponuđena i TV stanicama u gradovima u kojima rade Inkubator centri.

 

Stojan Gorup
Stojan Gorup

 

PART I

 

 

PART II

 

 

PART III

 

 

PART IV

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Najbolji student rudarskog fakulteta došao u Bor. Kaže da odgovorno rudarstvo ima perspektivu

Ist Media

Da li ste skoro nešto lepše videli u Boru? Tri škole dobile ekološki mural

Ist Media

Boranin iz Dunava ulovio grdosiju dugačku tri metra

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X