Ispovest radnika Radomira Miloševića: Gledao sam kako mi se smrt približava

101 0
kamion topionica 2

 

Delić sekunde i par centimetara delili su Radomira Miloševića radnika firme „Ineks plus“ od jezive smrti.

Na njega je u krugu topionice, dok je stajao kraj vozila intervente jedinice firme koja obezbeđuje pogone kompanije Ziđin, u ponedeljak oko jedan sat iza ponoći naleteo kamion za prevoz šljake.

Taj dan slaviću kao drugi rođendan jer sam smrti gledao u oči, još je Radomiru u glavi jeziva slika nesreće u kojoj mu je zdrobljena peta.

Iako su mediji dobili informaciju da je Milošević (za koga smo čak dobili druge inicijale) povređen tako što je na njega, dok je stajao naslonjen na haubu, naleteo kamion koji se u mraku kretao u rikverc, on to opovrgava.

kamion topionica

Kamion nije išao u rikverc već napred, a ceo prostor je osvetljen reflektorima. Buka iz poogona je bila velika, ali sam u jednom trenutku čuo viku kolege iz našeg vozila da se sklonim jer kamion ide ka meni. Kada sam se okrenuo već je bilo kasno jer mi je točak zakačio rame. Pao sam na leđa i jedva uspeo da pomerim telo da me ne smrska ogromna grdosija, prepričava nam Milošević dramatične trenutke.

I to nije bio kraj horora. Kamion je nastavio da se kreće i popeo se preko patrolnog vozila Ineksa, da bi se tek tada zaustavio.

kamion topionica

Uopšte mi nije jasno šta se dogodilo i kako je moguće da nas vozač kamiona nije video. Ceo prostor je osvetljen, i  morao je da nas uoči pri ulasku u teretno vozilo, kaže Milošević.

Ovaj radnik obezbeđenja je operisan i čeka ga dug i težak oporavak. A kako se i zbog čega dogodila ova nesreća, pokazaće istraga koja je u toku.

 

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X