Incdient na Izborima u Kladovu. POLICIJA PRIVELA FUNKCIONERA SPS-A

492 0
KLADOVO, (IST Media) Potpredsednik Opštinskog odbora SPS-a u Kladovu Perica Panković, priveden je danas na informativni razgovor u policiju, rekao je novinarima Radovan Arežina, predsednik kladovskih socijalista.

„Socijalisitima se ne dozvoljava da aktivno učestvuju u izborima. Panković je priveden jer je nedaleko od biračkog mesta izvesnu osobu iz Beograda upitao „Šta tu tražiš?“, rekao je Arežina.

On je dodao da je poslednje dve nedelje u Kladovu primećen veliki broj džipova beogradskih registarskih tablica i da je nakon intervencije Panković pozvan na informativni razgovor u Policijsku stanicu, odakle je pušten nakon što je dao iskaz.

Na vanrednim lokalnim izborima u Kladovu za 28 mesta u lokalnoj Skupštini bore se izborne liste “Aleksandar Vučić – zato što volimo Kladovo”, ’’Ivica Dačić SPS – Jedinstvena Srbija Dragan Marković Palma” i “Milan Krkobabić – Partija ujedinjenih penzionera Srbije – I Kladovo je Srbija”, kao i “Dr Vojislav Šešelj – SRS”.

Zajedno za Srbiju bojkotuje ove izbore.

U opštini Kladovo u birački spisak upisano je 22.363 lica.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Satnica Belgrade Calling Fest

Piše - 28. June 2015. 0
Beograd je spreman da dočeka najveće metal i rock zvezde koje nastupaju na ovogodišnjem Belgrade Calling festivalu – legendarne Judas…

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X