Korona

I dalje na snazi: BEZ PROSLAVA I VESELJA

 

Nekako s proleća smo navikli  da se organizuju zabave povodom male i velike mature, jubileji, svadbe, krštenja i razna druga slavlja. Međutim, već drugu godinu za redom, zbog pandemije korona virusa, restorani ne mogu da rade, a još manje da ugoste organizatore i goste slavlja.

Na teritoriji grada Bora situacija je slična kao i u većini gradova Srbije. Kako smo saznali od nadležnih iz komunalne inspekcije i gradskog štaba za vanredne situacije, na snazi je i dalje odluka o zabrani okupljanja u zatvorenom prostoru, organizovanju svečanosti, sportskih i zabavnih manifestacija.

Krizni Štab je najavio relaksaciju mera, pa je tako restoranima dozvoljen rad do 22 časa, uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mera. Ugostiteljski objekti mogu da rade kao korisnici usluga, međutim slavlja i dalje nisu dozvoljena.

Za organizovana slavlja i veselja ipak ćemo morati da sačekamo bar još neko vreme, kako ne bi bilo po onoj narodnoj „skuplja dara nego mera“, jer su kazne za kršenje uredbe od sto do 300 hiljada dinara za vlasnike lokala i organizatore, a za goste pet hiljada.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

U Boru nagli porast broja novozaraženih. Omikron virus je zarazniji i lakše se prenosi

Saša Trifunović

Na teritoriji grada 58 zaraženih korona virusom, jedna osoba preminula

Ist Media

Broj aktivnih slučajeva korona virusa u Boru danas je 49

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X