Humanitarni “Fashion show” u Boru

431 0

BOR (IST Media, I.M.) Grupa entuzijasta iz Bora, među koijima su po jedan fotograf, stilistkinja, šminkerka i model, odlučili su da u našem gradu organizuju prvi “Fashion show” i to humanitarnog karaktera. Njihova ideja je, kažu da osvetle grad.

 

U hotelu „Albo“, 10. decembra sa početkom od 18 časova Borani će moći da prisustvuju malom spektaklu u kome će učesvovati mali i veliki manekeni amateri, koji će nositi modele iz lokalnih, borskih butika, a reviju će upotpuniti i salon venčanica “A-DIVA” iz Čačka i modna kuća “Prik”.

 

Sav prihod od prodaje ulaznica biće doniran udruženju roditelja „Bebironče“ iz Bora.

 

fashion-show-bor
Spektakl humanitarnog karaktera

 

„Cilj nam je da aktiviramo naše mlade i da pomognemo „Bebirončetu“ da realizuje svoju ideju – Avantura park na Savači. Avantura park pružiće uživanje u prirodi, sportu i zabavi, kako odraslima tako i deci, a biće prvi park takvog tipa u istočnoj Srbiji“, rekla je Brankića Đorđević, jedna od inicijatora ove ideje za IST Media.

 

Svoje mesto na ovom događaju naći će i balerine iz škole „Lujo Davičo“, plesne škole iz Bora i najmađi iz Škole sporta koji će pokazati svoja umeća.

 

Inače ideja za održavanje ove manifestacije potekla je od Brankice Đorđević (model i PR), Stevana Tončića (fotograf), Milene Abrašević (stilistkinja) i Dragane Pankalujuć (šminkerka).

 

“Neki od nas se bave modelingom, neki fotografijom, neki dizajniraju, neki slikaju, ima i onih koji šminkaju, onih koji prave frizure, a i onih koji igraju. Različiti smo, a povezuje nas isto. Pokušavamo da svojim talentima i kreativnošću ulepšamo stvarnost”, poručuju organizatori.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X