Humanitarni “Fashion show” u Boru

382 0

BOR (IST Media, I.M.) Grupa entuzijasta iz Bora, među koijima su po jedan fotograf, stilistkinja, šminkerka i model, odlučili su da u našem gradu organizuju prvi “Fashion show” i to humanitarnog karaktera. Njihova ideja je, kažu da osvetle grad.

 

U hotelu „Albo“, 10. decembra sa početkom od 18 časova Borani će moći da prisustvuju malom spektaklu u kome će učesvovati mali i veliki manekeni amateri, koji će nositi modele iz lokalnih, borskih butika, a reviju će upotpuniti i salon venčanica “A-DIVA” iz Čačka i modna kuća “Prik”.

 

Sav prihod od prodaje ulaznica biće doniran udruženju roditelja „Bebironče“ iz Bora.

 

fashion-show-bor
Spektakl humanitarnog karaktera

 

„Cilj nam je da aktiviramo naše mlade i da pomognemo „Bebirončetu“ da realizuje svoju ideju – Avantura park na Savači. Avantura park pružiće uživanje u prirodi, sportu i zabavi, kako odraslima tako i deci, a biće prvi park takvog tipa u istočnoj Srbiji“, rekla je Brankića Đorđević, jedna od inicijatora ove ideje za IST Media.

 

Svoje mesto na ovom događaju naći će i balerine iz škole „Lujo Davičo“, plesne škole iz Bora i najmađi iz Škole sporta koji će pokazati svoja umeća.

 

Inače ideja za održavanje ove manifestacije potekla je od Brankice Đorđević (model i PR), Stevana Tončića (fotograf), Milene Abrašević (stilistkinja) i Dragane Pankalujuć (šminkerka).

 

“Neki od nas se bave modelingom, neki fotografijom, neki dizajniraju, neki slikaju, ima i onih koji šminkaju, onih koji prave frizure, a i onih koji igraju. Različiti smo, a povezuje nas isto. Pokušavamo da svojim talentima i kreativnošću ulepšamo stvarnost”, poručuju organizatori.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X