DruštvoTema danaНекатегоризовано

Humanitarna predstava za pomoć Novaku

BOR (IST Media) Humanitarna predstava “Pepeljuga nekad i sad” u izvođenju učenika osnovne škole “Vuk Karadžić” za pomoć njihovom drugu iz školske klupe Novaku Milojeviću, koji boluje od teške bolesti oka, održaće se večeras, 30. novembra u sali Muzičke škole u 18 sati.

 

novak
foto: printscreen youtube RTV Bor

Novak Milojević, učenik drugog razreda OŠ “Vuk Karadžić”, boluje od ablacije mrežnjače, teške bolesti oka. Teška materijalna situacija u kojoj živi sa samohranim ocem ne omogućava mu sredstva neophodna za operaciju na Očnoj klinici u Novom Sadu.

 

Na inicijativu učenika, đačkog parlamenta i nastavnika, rešili smo da organizujemo pozorišnu predstavu “Pepeljuga nekad i sad”, a novac prikupljen od karata uplatićemo na žiro račun za pomoć Novaku Milojeviću. Nadamo se da ćemo makar delić pomoći uspeti da obezbedimo na ovaj način, zato pozivamo sve ljude dobre volje da uživaju u predstavi i samim tim pomognu Novaku.izjavila je za RTV Bor Ivana Pajkić, direktor OŠ “Vuk Karadžić” u Boru.

 

Premijera predstave “Pepeljuga nekad i sad” održana je pred punom salom Muzičke škole, a želja organizatora je da i ovog puta bude tako, da se pokaže humanost i učini dobro delo.

 

Cena ulaznice iznosi 100 dinara, a iste se mogu se nabaviti u OŠ “Vuk Karadžić”, kao i na blagajni Muzičke škole “Miodrag Vasiljević” u Boru.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Milikić: Do oktobra završetak radova na krovu zatvorenih bazena

Miloš Marković

E-kapija: Kod Bora će se graditi tri naselja za oko 2.250 stanovnika. Predviđeno i za preseljenje sela Krivelj

Ist Media

Na Festivalu zmajevih čamaca borski fudbaleri učili da pripreme ZONGZI i sa Kinezima igrali u meštovitom timu

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X