Hrvatski mediji o turneji borskog benda: Čekanje se isplatilo, Goribor moćniji nego ikad

308 0

Borski bend Goribor nalazi se na turneji po zemljama bivše SFRJ gde promovišu novi, dupli CD pod nazivom “Evo je banja”. Nedavno je održan koncert u Zagrebu, očekuje ih Rijeka i drugi gradovi Hrvatske, nakon čega će se preseliti u Sloveniju. Evo kako je njihov nastup propratio web portal hot.net.hr

ZAGREB, Manje od godinu dana od zadnjeg nastupa u Zagrebu hvaljeni četveročlani bend iz Bora je opet oduševio svoje poklonike, ovaj put u Tvornici kulture gdje su svirali gotovo dva sata.

 

Sjajni glazbenici iz Goribora na koncertu u Zagrebu su promovirali i svoj ‘friški’ drugi album Evo je banja pa su set očekivano počeli s novim uratcima poput Kiše.

 

Njihovi poklonici pet godina su čekali na nove pjesme, no čekanje se isplatilo što se vidjelo i po odličnim reakcijama publike. S posebnim žarom ipak su dočekane pjesme s njihovog prvog albuma Goribor poput Sjajne niti, Bez i Ko sam.

 

Za sam kraj hvaljeni srpski bend na čelu s izuzetnim tekstopiscem i pjevačem Aleksandrom Stojkovićem sačuvali su najavni singl drugog albuma Uzalud se budiš, ali i veliki hit St Bluz.

 

Priliku da u subotu poslušaju uživo njihove nove pjesme imat će i Riječani gdje Goribor nastupa u klubu Tunel. A oni koji su propustili koncert u Zagrebu i neće moći ni doći na koncert u Rijeci njihov novi album mogu i dalje preslušavati na hot.hr-u.

 

foto:hot.hr

 

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

There are 1 comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

X