Hotel „RTB Klub“ dobio visoke ocene sajta booking.com

609 0

BOR (IST Media, Milena Stanojković) Na najpoznatijem svetskom portalu za zakup hotela i ugostiteljsko-smeštajnih kapaciteta www.booking.com, RTB Klub je za 2015. godinu od strane gostiju koji su u njemu boravili dobio visoku ocenu 9.4 od maksimalne ocene 10.

 

booking RTB klub

Sa trinaest recenzija posetilaca, RTB Klub je dobio prestižnu ocenu za uslugu, smeštaj, udobnost, lokaciju i kvalitet.
U pojedinačnim kategorijama, gosti su takođe sa visokim ocenama (preko 9) ocenili i čistoću, lokaciju, osoblje, internet, udobnost i kvalitet naspram cene, dok neznatno nižu ocenu (8.7) ima ponuda dodatnih aktivnosti.

 

review rtb klub

 

 

Poređenja radi, luksuzni hotel Zepter u Beogradu na istom ovom portalu ima ocenu 9.6.

 

Menadžerka RTB Kluba Violeta Vučković rekla je za Ist media da je ponosna na postignut uspeh.
Ovo priznanje nam mnogo znači jer dolazi upravo od gostiju. Ponosni smo što smo ocenjeni tako viskom ocenom, svaka kritika i pohvala su podstrek da se i dalje trudimo da održimo kvalitet i da nam, naravno, gosti uvek budu zadovoljni.“ rekla je Vučković.

 

 

komentari rtb klub
Najveći značaj priznanja je taj što dolazi upravo od gostiju.

 

 

Uskoro će RTB Klub krasiti i plaketa portala Booking.com i pohvalna visoka ocena kao priznanje gostiju za uspešno poslovanje i kvalitet pruženih usluga.

 

RTB Klub posluje u okviru RTB Bor grupe od 2009. godine, nalazi se u Brestovačkoj banji, devet kilometara udaljenoj od Bora, na nadmorskoj visini 385 metara.

 

Klub ima 12 luksuznih i 18 standardnih soba (tri apartmana), četiri banket sale, izdvojeni deo za sastanke kapaciteta 30 mesta (sa internet konekcijom, TV salom sa satelitskim programom i kućnim bioskopom, projektorom i platnom), restoran kapaciteta 250 mesta i letnjom terasom sa 100 mesta, i sopstveni parking prostor.

 

„The hotel offers more than you pay for. We were pleasantly surprised by the experience at this hotel.“ ( Hotel nudi mnogo više od onoga koliko se plati. Prijatno smo iznenađeni iskustvom u ovom hotelu.) komentar je gosta iz Moldavije.

 

Gošća iz Srbije komentariše: „Komfor i odlična usluga, ljubazno osoblje, pristupačne cene, blizina Borskog jezera, Lazareve pećine i Crnog vrha, do kojih je moguće doći autobusom ili taksijem. Hotel poseduje parking i bežični internet. Nedaleko od hotela nalazi se radnja. Mesto je odlično za one koji planiraju letovanje na jezeru, obilazak kraja, planinarenje, šetnje ili lečenje u Brestovačkoj banji. Ručak i večera su odlični.“

 

„Комфортни стаи, любезен и отзивчив персонал.“ (Udobne sobe, ljubazno i uslužno osoblje.) podelio je svoje utiske gost iz Bugarske.

 

„Sehr ruhige Lage mit tollem Blick auf die Berge. Das Hotel ist sehr sauber und komfortabel und das Personal ist sehr freundlich.“ (Vrlo mirna lokacija sa spektakularnim pogledom na planine. Hotel je vrlo čist i udoban i osoblje je vrlo prijateljski.) rekla je o klubu gošća iz Nemačke.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X