Hotel „Jezero“ od danas zvanično otvoren za turiste

188 0
Hotel Jezero DSC02479

 

Nakon dužeg perioda u kome je hotel „Jezero“ na Borskom jezeru bio zatvoren za turiste zbog promene vlasništva i preuzimanja upravljanja kompanije „Serbia Zijin Copper“, a potom i pandemije korona virusa, ovaj objekat sa četiri zvezdice od danas je ponovo otvoren za turiste.

Iskoristili smo Dan rudara da pustimo u rad hotel „Jezero“ jer je u prethodnom periodu bilo mnogo poziva turista koji su želeli da svoj odmor provedu baš na Borskom jezeru. Mnogo je bilo poziva „starih“ gostiju koji su se uverili u lepotu prirode i jezera, ali i novih turista, kaže za Ist media menadžer hotela Violeta Vučković.

hotel jezero11

Hotel ipak neće raditi punim kapacitetom, jer su potrebne brojne popravke i ulaganja u modernizaciju, ali u Ziđinu potvrđuju da za to ima predviđenih sredstava i da će opet zasjati u punom sjaju i kapacitetu po svim svetskim standardima već naredne godine.

Za sada je u planu doterivanje soba ali i okoline i plaže, kaže Violeta Vučković, i podseća da je poslednje renoviranje objekta urađeno pre 10 godina.

Rezervacije se mogu dobiti putem telefona 030/482940 i 030/482340 ili putem e-maila [email protected]

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X