Tema danaTurizamНекатегоризовано

Hotel Jezero na Borskom jezeru otvoren za turiste (VIDEO)

BOR (IST Media) Posle 12 godina pauze i propadanja, renovirani hotel „Jezero” na Borskom jezeru juče je i zvanično otvoren za turiste.

 

Renoviranje je trajalo nekoliko meseci, i za to vreme preuređeno je oko stotinu soba sa oko 300 ležajeva, hol recepcije, apartmani, restoran, postavljene su dve nove staze za kuglanje, a u toku je renoviranje bazena i bara kod kuglane.

 

Hotel je opremljen i za turiste za invaliditetom.

 

Prema rečima zaposlenih, iako je kraj sezone, za letovanje u ovom biseru Borskog jezera vlada veliko interesovanje i već su najavljene tri grupne posete. Kako bi se privukli turisti a stari gosti ponovo vratili nazad, do kraja sezone će se primenjivati promotivne cene smeštaja.

 

Kako smo nezvanično saznali (još uvek traje izrada cenovnika), noćenje u trokrevetnoj sobi sa doručkom iznosiće nešto više od tri hiljade dinara.

 

Hotel „Jezero” je vlnasištvo Rudarsko-topioničarskog basena (RTB) Bor i trebalo bi da zaposli oko 70 radnika. Za sada su angažovani vlonteri i deo radnika „Kluba RTB” u Brestovačkoj banji.

 

Menadžment očekuje da će, kao i ranijih godina, ovo biti ponovo top destinacija za sportske klubove iz Srbije i inostranstva. Kako bi se obezbedili nesmetani uslovi za trening i odmor preuređeni su tereni za rukomet, košarku i tenis, kao i veliki travnati fudbalski teren.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Riblja Čorba i Nele Karajlić nastupaju na Sajmu meda i vina u Negotinu

Ist Media

Milikić: Ove godine Borani bez otvorenih bazena

Miloš Marković

Oblaci donose avanturu- izaberite svoje idelalno jesenje putovanje

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X