Hotel Jezero na Borskom jezeru otvoren za turiste (VIDEO)

856 0

BOR (IST Media) Posle 12 godina pauze i propadanja, renovirani hotel „Jezero” na Borskom jezeru juče je i zvanično otvoren za turiste.

 

Renoviranje je trajalo nekoliko meseci, i za to vreme preuređeno je oko stotinu soba sa oko 300 ležajeva, hol recepcije, apartmani, restoran, postavljene su dve nove staze za kuglanje, a u toku je renoviranje bazena i bara kod kuglane.

 

Hotel je opremljen i za turiste za invaliditetom.

 

Prema rečima zaposlenih, iako je kraj sezone, za letovanje u ovom biseru Borskog jezera vlada veliko interesovanje i već su najavljene tri grupne posete. Kako bi se privukli turisti a stari gosti ponovo vratili nazad, do kraja sezone će se primenjivati promotivne cene smeštaja.

 

Kako smo nezvanično saznali (još uvek traje izrada cenovnika), noćenje u trokrevetnoj sobi sa doručkom iznosiće nešto više od tri hiljade dinara.

 

Hotel „Jezero” je vlnasištvo Rudarsko-topioničarskog basena (RTB) Bor i trebalo bi da zaposli oko 70 radnika. Za sada su angažovani vlonteri i deo radnika „Kluba RTB” u Brestovačkoj banji.

 

Menadžment očekuje da će, kao i ranijih godina, ovo biti ponovo top destinacija za sportske klubove iz Srbije i inostranstva. Kako bi se obezbedili nesmetani uslovi za trening i odmor preuređeni su tereni za rukomet, košarku i tenis, kao i veliki travnati fudbalski teren.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X