Homoljski med krči put ka kupcima

381 0
ŽAGUBICA, (IST Media, foto: Ist media) U Žagubici su danas potpisani su ugovori sa pčelarima zainteresovanim za kooperativnu proizvodnju Homoljskog meda.

“Odobravanjem projekta od strane Vlade Republike Srbije i resornih ministarstava i sprovođenjem aktivnosti na realizaciji projekta “ Uvećanje kapaciteta proizvodnje, prerade i plasmana Homoljskog meda“, proizvođačima, pčelarima iz opštine Žagubica , još jednom je data puna podrška i omogućeno je plasiranje meda na tržište po najvišim standardima, rekao je  zamenik predsednika Opštine Žagubica Predrag Ivković.

U okviru Investicionog projekta za razvoj zadrugarstva u Srbiji koji finansira Republika Srbija, kabinet ministra bez portfelja zaduženog za regionalni razvoj i koordinaciju rada javnih preduzeća, opština Žagubica sprovodi realizaciju programa “Uvećanje kapaciteta proizvodnje, prerade i plasmana Homoljskog meda”.

Pčelari su ugovore potpisali sa Živoradom Tomićem, direktorom Pčelarske zadruge “Homolje – med”, a o samom projektu , u okviru čije realizacije su potpisani ugovori, govorio je Vlada Todorović, koordinator projekta “Brend Homolja – Homoljski med”.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

RTB-u Bor ukrao 11 tona metala

Piše - 12. July 2018. 0
BOR, (IST Media) Borska policija podnela je krivičnu prijavu protiv pedesetdvogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je iz Rudarsko–topioničarskog basena…

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X