Hoće li Bor pristupiti projektu POPUSTA ZA TREĆE DETE?

55 0

BOR, (IST Media) Širom Srbije u toku je podrška projektu PONOSNA KARTICA 2020 “Cena minus za 3+”, koju je pokrenula organizacija Pokret za decu iz Čačka kako bi se ostvarili popusti u trgovinama i turističkim destinacijama širom Srbije za roditelje sa troje i više dece.

Realizacija se sprovodi u u saradnji lokalnim samoupravama (koje pokretu dostavljaju imena majki sa troje i više dece) i Pokreta za decu TRI PLUS.

Porodice sa troje i više dece dobijaju karticu od lokalne samouprave koja se pridružila projektu i ne košta je ništa.

Kartica glasi na majku i donosi popuste u brojnim pravnim subjektima koji su se pridružili akciji, a popusti iznose od 5 pa do čak 50 odsto. Popusti se, između ostalih, mogu ostaviti u Beo Zoo Vrtu, Pertiniju, P.S., Đaku, N Sportu, kao i mnogim drugim firmama koje su na linku OVDE.

Pokret za decu TRI PLUS formiran je kako bi se u Srbiji pobedio najveći neprijatelj – bela kuga.

Svakim danom nas je manje 105 jer se toliko više umre nego što se rodi. Svakim danom 200 mladih napusti zemlju u potrazi za boljim životom. Svi ovi podaci nam govore da ako ništa ne preduzmemo Srbija za nekoliko decenija će postati zemlja nekog drugog naroda, kažu u udruženju Tri plus

Do sada se projekat sprovodi u Šapcu, Požegi, Čačku, Kraljevu, Gornjem Milanovcu, Vrnjačkoj banji, Irigu, Lebanu, Požarevcu, Lapovu, Vranju, Kučevu i Beogradu.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X